PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 13/9


Πλούσιο κινηματογραφικό μενού αυτή την εβδομάδα με δέκα ταινίες, όπως η επιστροφή των θανάσιμων Κυνηγών στη Γη, οι νέες περιπέτειες ενός αγαπημένου τιμωρού, το δεύτερο μέρος της βιογραφίας του Τσε, κωμωδίες, δράμα, ένα σύγχρονο γουέστερν, κινούμενα σχέδια και ένα κλασικό φιλμ νουάρ.

 

«Κυνηγός»

Ριμέικ της κλασικής περιπέτειας του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, όπου ένα αγόρι προκαλεί κατά λάθος την επιστροφή των Κυνηγών στη Γη, του πιο θανάσιμου είδους στο σύμπαν, το οποίο έχει εξελιχθεί γενετικά. Μια ετερόκλητη ομάδα στρατιωτών με τη συνεργασία μιας καθηγήτριας βιολογίας θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν την καταστροφή του ανθρώπινου είδους.

Σκηνοθεσία: Σέιν Μπλακ
Πρωταγωνιστούν: Μπόιντ Χόλμπρουκ, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Ολίβια Μουν και Τρεβάντε Ρόουντς

 

«The Equalizer 2»

Στην περιπέτεια, ο πρώην πεζοναύτης Ρόμπερτ ΜακΚολ βοηθά τους αδύναμους και τους καταπιεσμένους αποδίδοντας δικαιοσύνη, όταν όμως το επικίνδυνο παρελθόν του βγει στην επιφάνεια θα έρθει αντιμέτωπος με άρτια εκπαιδευμένους δολοφόνους, τους οποίους για να κατατροπώσει θα χρειαστεί όλες του τις δεξιότητες.

Σκηνοθεσία: Αντουάν Φουκουά
Πρωταγωνιστούν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Πέδρο Πασκάλ και Μελίσα Λίο

 

«Τσε: Ο Επαναστάτης»

Τo δεύτερο μέρος της βιογραφίας του Τσε Γκεβάρα, αμέσως μετά την κουβανική επανάσταση ο Τσε οργανώνει αντάρτικο στα βουνά της Βολιβίας με στόχο το ξέσπασμα μιας μεγάλης επανάστασης στη Λατινική Αμερική, μια προσπάθεια η οποία θα τον φέρει στα όριά του. Ένας ανταρτοπόλεμος ξεκινά, που καταλήγει σε αποτυχία και τον οδηγεί σε θάνατο.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντερμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Ντέμιαν Μπισίρ, Ροντρίγκο Σαντόρο και Καταλίνα Σαντίνα Μορένο

 

«Ο Κατάσκοπος που με Παράτησε»

Στην κωμωδία δράσης, δύο κολλητές φίλες θα βρεθούν απρόσμενα μπλεγμένες σε μια διεθνή κατασκοπική πλεκτάνη, όταν ο πρώην φίλος της μίας χρειαστεί απεγνωσμένα τη βοήθειά τους για να ολοκληρώσει την αποστολή του.

Σκηνοθεσία: Σουζάνα Φόγκελ
Πρωταγωνιστούν: Μίλα Κούνις, Κέιτ ΜακΚίνον και Τζάστιν Θερού

 

«Γλυκιά Πατρίδα»

Στο αυστραλιανό ατμοσφαιρικό σύγχρονο γουέστερν, ένας μεσήλικας Αβορίγινας και η οικογένειά του στην κεντρική Αυστραλία, στέλνονται για να βοηθήσουν στην εγκατάσταση, σε έναν γειτονικό σταθμό, ενός βετεράνου του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος θα οδηγήσει στα άκρα τη σχέση τους, με αποκορύφωμα ένα βίαιο ξέσπαμα που θα επιφέρει τραγικές συνέπεις στη ζωή του Αβορίγινα.

Σκηνοθεσία: Γουόρικ Θόρντον
Πρωταγωνιστούν: Μπράιαν Μπράουν, Σαμ Νιλ, Χάμιλτον Μόρις και Γιούεν Λέσλι

 

«Στις Τρεις Κορυφές»

Στο ιταλο-γερμανικό δράμα, ένας άντρας ταξιδεύει με την σύντροφό του και τον γιο της στο βουνό, όπου οι προσπάθειές του να πλησιάσει το αγόρι θα πυροδοτήσουν μια απρόβλεπτη αντίδραση από το παιδί, την οποία καλείται να διαχειριστεί ρισκάροντας τη ζωή του.

Σκηνοθεσία: Γιαν Ζαμπέϊλ
Πρωταγωνιστούν: Μπερενίς Μπεζό, Αλεξάντερ Φέλινγκ και Άριαν Μοντγκόμερι

 

«Η Τζούλιετ, Γυμνή»

Στη μουσική δραματική κομεντί, ένας φανατικός θαυμαστής ενός ξεπεσμένου ροκ σταρ δείχνει περισσότερο αφοσιωμένος σε εκείνον παρά στη σύντροφό του, η οποία όμως θα καταφέρει να του κλέψει την προσοχή, όταν γνωριστεί με το είδωλό του.

Σκηνοθεσία: Τζέσι Πέρετζ
Πρωταγωνιστούν: Ίθαν Χοκ, Ρόουζ Μπερν και Κρις Ο’Ντάουντ

 

«Ωραίο μου Διαζύγιο»

Στη γαλλική κωμωδία, την Παραμονή των Χριστουγέννων, η ζωή της Άντζελα καταρρέει όταν την εγκαταλείπει ξαφνικά ο σύζυγός της. Καλείται τώρα να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή με τη βοήθεια της νευρωτικής κολλητής της, ενός αντισυμβατικού ψυχαναλυτή, της έφηβης κόρης της και της αυταρχικής της μητέρας.

Σκηνοθεσία: Μισέλ Λαρόκ
Πρωταγωνιστούν: Μισέλ Λαρόκ, Καντ Μεράντ, Φρανσουάζ Φαμπιάν και Ρόσι ντε Πάλμα

 

«Ο Λούης και οι Εξωγήινοι»

Στο Γερμανοδανέζικο κινούμενο σχέδιο, ο 12χρονος Λούης δεν πιστεύει στην ύπαρξη των εξωγήινων, σε αντίθεση με τον φανατικά πιστό πατέρα του, μέχρι τη στιγμή που τρεις ατζαμήδες μικροί εξωγήινοι εμφανιστούν μπροστά του.

Σκηνοθεσία: Κριστόφ Λόουενσταϊν, Βόλφγκανγκ Λόουενσταϊν

 

«Ο Κόκκινος Κύκλος»

Στο κλασικό φιλμ νουάρ, μετά την πρόσφατη αποφυλάκισή του, ένας διαβόητος ληστής συνεργάζεται με έναν δραπέτη και έναν διεφθαρμένο αστυνομικό για το στήσιμο της μεγαλύτερης ληστείας διαμαντιών στο Παρίσι.

Σκηνοθεσία: Ζαν-Πιερ Μελβίλ
Πρωταγωνιστούν: Αλέν Ντελόν, Τζιάν Μαρία Βολοντέ, Μπουρβίλ και Ιβ Μοντάν

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 13/9-19/9

Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment