PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 11/1


Νέα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά σήμερα, η οποία περιλαμβάνει επτά νέες ταινίες. Δελεαστική συνομωσία, αντισυμβατικός έρωτας, μυστηριώδης αναζήτηση, σκανδαλώδεις αποκαλύψεις, ακόρεστος αισθησιασμός, σύγκρουση πολιτισμών και φαντασιακές παγίδες υφαίνουν τα κινηματογραφικά πλάνα αυτής της εβδομάδας.

 

«Ο επιβάτης» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Στο περιπετειώδες θρίλερ μυστηρίου, ένας οικογενειάρχης πρώην αστυνομικός με οικονομικά προβλήματα απολύεται από τη δουλειά του. Επιστρέφοντας στο σπίτι του με το τρένο, κάποια επιβάτης του κάνει μία δελεαστική πρόταση με ένα απίστευτο οικονομικό έπαθλο: να βρει ποιος επιβάτης δεν είναι τακτικός. Καθώς χρησιμοποιεί καθημερινά το τρένο, επί πολλά χρόνια, θεωρεί ότι μπορεί να τον εντοπίσει και δέχεται. Σύντομα, όμως, αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται στο κέντρο μιας θανάσιμης συνωμοσίας που θα καταλήξει στη δολοφονία όσων βρίσκονται στο τρένο.

Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέ Σερά
Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Βέρα Φαρμίγκα, Πάτρικ Γουίλσον, Σαμ Νιλ, Ελίζαμπεθ Μακγκόβερν και Ντιν Τσαρλς Τσάπμαν

 

«Του Θεού η χώρα»

Βραβευμένο το αισθηματικό δράμα, που κέρδισε κοινό και κριτικούς παγκοσμίως, είναι μια ιστορία αγάπης στη Μεγάλη Βρετανία του Brexit και των απαγορευμένων επιθυμιών. Ένας νεαρός εργάζεται αδιάκοπα στην απόμακρη φάρμα της οικογένειάς του. Ο μόνος τρόπος να ξεγελάει τη μοναχική του ύπαρξη είναι να πίνει πολύ τα βράδια και να αναζητεί περιστασιακό σεξ, μέχρι τη στιγμή που η άφιξη ενός Ρουμάνου μετανάστη και εποχικού εργάτη του αποκαλύπτει κάτι πρωτόγνωρο.

Σκηνοθεσία: Φράνσις Λι
Πρωταγωνιστούν: Τζος Ο’Κόνορ, Άλεκ Σεκαρεάνου, Τζέμα Τζόουνς και Ίαν Χαρτ

 

«Το δωμάτιο των θαυμάτων»

Το μοντέρνο παραμύθι βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μπράιαν Σέλζνικ. Ήρωές του είναι ένα κωφό αγόρι κι ένα κωφάλαλο κορίτσι, εκείνος στο παρόν κι εκείνη πενήντα χρόνια νωρίτερα στη Νέα Υόρκη. Και οι δύο ψάχνουν την ίδια μυστηριώδη σύνδεση. Οι περιπέτειές τους οδηγούν σε παράξενα νέα μέρη, όπου μυστήρια για τους ίδιους και τον κόσμο τους περιμένουν σε κάθε γωνιά. Οι ανακαλύψεις τους εκτείνονται σε άπειρα χρόνια σιωπής, ενώ οι ίδιοι βρίσκονται σε μια μαγευτική συμμετρία, που την οδηγεί το θαύμα και η ελπίδα.

Σκηνοθεσία: Τοντ Χέινς
Πρωταγωνιστούν: Τζούλιαν Μουρ, Μισέλ Γουίλιαμς, Όουκς Φέγκλι, Μίλισεντ Σίμοντς και Τζέιντεν Μάικλ

 

«The post: Απαγορευμένα μυστικά» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Τα πραγματικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι του 1971, στην Αμερική, γύρω από τη δημοσιοποίηση των απόρρητων φακέλων του Πενταγώνου σχετικά με τον πόλεμο του Βιετνάμ, με αποκαλύψεις, σκάνδαλα και κυβερνητικές συνωμοσίες. Το πολιτικό αυτό θρίλερ αποτυπώνει την ιδιαίτερη συνεργασία ανάμεσα στην πρώτη γυναίκα εκδότη εφημερίδας, Κέι Γκράχαμ, και στον άτεγκτο συντάκτη Μπεν Μπράντλι, στην προσπάθειά τους να αποκαλύψουν και να δημοσιεύσουν ένα τεράστιο σκάνδαλο από κυβερνητικά μυστικά τριών δεκαετιών και τεσσάρων Αμερικανών προέδρων, ρισκάροντας όχι μόνο την καριέρα τους, αλλά και την προσωπική τους ελευθερία.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Τομ Χανκς, Μέριλ Στριπ, Άλισον Μπρι, Σάρα Πόλσον, Κάρι Κουν, Ντέιβιντ Κρος, Μπρους Γκρίνγουντ και Τρέισι Λετς

 

«Ο διπλός εραστής»

Βασισμένη σε βιβλίο της Τζόις Κάρολ Όουτς, η γαλλική ταινία είναι ένα ερωτικό θρίλερ ακόρεστης σεξουαλικής πλάνης, με αποχρώσεις ηδονοβλεψίας και «εκλεπτυσμένης διαστροφής». Μια ευάλωτη νεαρή γυναίκα με καταθλιπτικές τάσεις αρχίζει ψυχοθεραπεία και ερωτεύεται τον ψυχίατρό της. Όταν αρχίζουν να συζούν, ανακαλύπτει ότι εκείνος κρύβει την πραγματική του ταυτότητα.

Σκηνοθεσία: Φρανσουά Οζόν
Πρωταγωνιστούν: Μαρίν Βαχτ, Ζερεμί Ρένερ, Ζακλίν Μπισέ, Μιριάμ Μπογιέ και Ντομινίκ Ρεϊμόντ

 

«Γουέστερν»

Πολυβραβευμένο σε διεθνή Φεστιβάλ, το δράμα είναι ένα ευφυές ταξίδι στην καρδιά της σημερινής Ευρώπης, αλλά και μια συγκινητική ιστορία για την ανθρώπινη ανάγκη να ανήκουμε κάπου. Μέσα από τα μάτια ενός μοναχικού παρατηρητή που επιβλέπει ένα μεγάλο έργο στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, γινόμαστε μάρτυρες μιας νέας σύγκρουσης πολιτισμών.

Σκηνοθεσία: Βαλέσκα Γκρίζεμπαχ
Πρωταγωνιστούν: Μάινχαρντ Νόιμαν, Ράινχαρντ Βετρέκ, Σουλεϊμάν Αλίλοφ Λετίφοφ και Βενέτα Φράνκοβα

 

«Jumanji: Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Στην οικογενειακή περιπέτεια φαντασίας, ο κόσμος του Jumanji ζωντανεύει ξανά, όταν τέσσερις έφηβοι τον «επισκέπτονται» κατά λάθος, μέσω ενός βιντεοπαιχνιδιού. Μπαίνοντας στη ζούγκλα του παιχνιδιού, μετατρέπονται στα avatars που επέλεξαν και ανακαλύπτουν ότι δεν παίζουν απλά το Jumanji, αλλά πρέπει να επιζήσουν από αυτό. Προκειμένου να νικήσουν το παιχνίδι και να επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο, θα πρέπει να επιβιώσουν από την πιο επικίνδυνη περιπέτεια της ζωής τους ή να παραμείνουν φυλακισμένοι εκεί για πάντα.

Σκηνοθεσία: Τζέικ Κάσνταν
Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Κέβιν Χαρτ, Τζακ Μπλακ, Κάρεν Γκίλιαν και Μίσι Πάιλ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 11/1-17/1

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment