PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Περιστερίου έπαιξαν ποδόσφαιρο για καλό σκοπό (photos)


Ιδιαίτερα όμορφος ήταν ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων των συλλόγων εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου και του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού.

Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 στο “Νταμάρι” και ξεκίνησε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα ενώ κατά τη διάρκεια του συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Δήμου Περιστερίου επιβλήθηκε με 4-3 της αντίστοιχης ομάδας του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού ωστόσο όλοι οι συμμετέχοντες φάνηκε να ευχαριστιούνται το παιχνίδι δεόντως παρά το τελικό αποτέλεσμα.

IMG_1575

Μετά το τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν συμβολικά κύπελλα και μετάλλια και στις δύο ομάδες ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Δήμου Περιστερίου, Φώτης Κρίκος, πρότεινε να υπάρξουν οι βάσεις ώστε να δημιουργηθεί ένα τουρνουά που θα συμμετέχουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες όλων των Δήμων της Αττικής.

IMG_1579

Στην εκδήλωση-δράση συμμετείχαν αρκετοί εργαζόμενοι του Δήμου Περιστερίου και από τη δημοτική αρχή, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Λύκος και Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου.

IMG_1574

IMG_1609

IMG_1600

IMG_1604

IMG_1602

IMG_1606

IMG_1593

IMG_1608

IMG_1583

IMG_1605

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment