PeristeriNews.gr
Lifestyle

Οι δηλώσεις της Βάνα Μπάρμπα και η αντίδραση του Νίκου Μαστοράκη


Είχε προσεγγίσει τη Βάνα Μπάρμπα και της πρότεινε να δειπνήσουν ο σάτυρος παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο οποίος διώκεται μετά από σωρεία καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση, όπως κατήγγειλε η Ελληνίδα ηθοποιός.

Μιλώντας στο Star, αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της ταινίας Mediterraneo, λέγοντας: «Όταν μας έδωσαν το πρόγραμμα κι αρχίσαμε τη διαφήμιση της ταινίας, μετά από 2 ημέρες μού ζητήθηκε να πάω να φάω με έναν παράγωγο που δεν τον ήξερα και χωρίς να ερωτηθώ καν. Ήταν απαίτηση, δεν ήταν ερώτηση.

Χαίρομαι που είχα το σθένος και είπα όχι. Βέβαια αυτό μου κόστισε. Πρώτα απ’ όλα ο ίδιος έστειλε ένα χαρτί ότι εγώ πρέπει να φύγω, ότι δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική και η ίδια η ατζέντισσά μου είπε τώρα «ηθελέστα και παθέστα», πρόσθεσε.

«Τον γνώρισα στο Μπέβερλι Χιλς που γίνονταν τα πάρτι. Μια φυσιογνωμία περίεργη αγριευτική και χυδαία, από τότε μου είχε μείνει αυτό. Έβλεπα έναν άνθρωπο που δεν σε πρόσεχε, δεν σε σεβόταν, δεν κοιτούσε στα μάτια, δεν ήταν ευγενής. Ήταν ένας άνθρωπος που απλά διέταζε.

Όλα εδώ πληρώνονται τελικά. Μπορεί εμένα να μου κόστισε μια καριέρα στην Αμερική, αλλά τελικά η αξιοπρέπεια και το ήθος είναι σημαντικό πράγμα και έτυχε να πέσω σε αυτόν τον άνθρωπο. Δηλαδή αν είχα φάει μαζί του ή αν είχα βρεθεί μαζί του, οι πόρτες θα άνοιγαν διάπλατα. Ήταν καθαρά σεξιστική επιλογή. Ήταν υποταγμένο ένα σύστημα ολόκληρο σε αυτόν τον άνθρωπο», κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα, στην συνέντευξή της.

Η αντίδραση του Νίκου Μαστοράκη

Την αντίδραση του Νίκου Μαστοράκη προκάλεσαν οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα.

Με ανάρτηση στο facebook, αμφισβήτησε τις καταγγελίες της Ελληνίδας ηθοποιού και την κατηγόρησε ότι επιχείρησε να εκμεταλλευθεί το «σκάνδαλο Γουάινστιν», για να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας.

«Εκείνες που εκμεταλλεύονται τον θόρυβο γύρω από τις αληθινά σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες, για να βγάλουν λίγη δημοσιότητα, είναι στην ίδια κατηγορία με τον Χαρβεϊ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μαστοράκης.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Στο βαγόνι των (παρ’ ολιγον) κακοποιημένων και η Βάνα. Παρ’ ολιγον να της την πεσει ο Γουαϊνστιν (οχι Γουαϊνσταϊν ρε χαμένα των ειδήσεων) επειδη παρ’ ολιγο να πάει να φαει μαζι του, όπως την ειχαν διαταξει, παρ’ ολιγον να κάνει καριέρα στο Χολιγουντ, όλα ρε γαμωτο παρ’ ολιγον.

Και όλα αυτά οχι απλώς απο δεύτερο αλλα από… τριτο χερι. Η εθνική μας Βάνα βρήκε ευκαιρία για δημοσιότητα με μια ιστορία που (γνώμη μου) δεν έγινε ποτέ, όπως ποτε ατζέντης δεν θα έλεγε, πολύ περισσότερο δεν θα έγραφε, “δεν θα δουλέψεις ξανά σ’ αυτη την πολη” — μια φράση που είναι πασίγνωστη αλλά που ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμά να την υπογράψει.

Όσο για την καριέρα που ατύχησε λογω… ηθικής, σκέτες λαϊκίστικες μπαρούφες γιατί καμία σταρ δεν έγινε επειδή ενέδωσε και όσες δεν ενέδωσαν, ποσως αυτο εμπόδισε την καριέρα τους.

Ανάμεσα στο σταριλίκι και τη Μπάρμπα, μεσολάβησε απλώς ένα κενό… παρ’ ολίγον ταλέντου. Εκείνες που εκμεταλλεύονται τον θόρυβο γύρω από τις αληθινά σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες, για να βγάλουν λίγη δημοσιότητα, είναι στην ίδια κατηγορία με τον Χαρβεϋ. Πρέπει να ξέρεις πότε να κλείνεις τη Βάνα…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment