PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις την Κυριακή στο Περιστέρι


Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώσει μοναδικά happenings και εκδηλώσεις με αφορμή τις Αποκριές, ελεύθερη είσοδος για όλους, για σήμερα Κυριακή το πρόγραμμα έχει ως εξής:

11:00 – 21.00  Ένας ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ 1500 τετραγωνικά μέτρα περιμένει τους μικρούς μας φίλους, πλημμυρισμένος αποκριάτικα στολίδια, πολλή μουσική, τραμπολίνο και φουσκωτά!

11:00 – 21.00 GAMING ARENA:  Ελάτε στο GameSpace Corner για να δείτε Cosplayers εμπνευσμένους από ήρωες, ταινίες, κινούμενα σχέδια, κόμικς και όχι μόνο. Θα βρείτε κονσόλες και υπολογιστές τελευταίας γενιάς στους οποίους θα υπάρχουν παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Με τους Indie Developers, θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε σε νέες Ελληνικές Δημιουργίες και αντίστοιχα να δοκιμάσετε τον κόσμο της Εικονικής Πραγματικότητας (Virtual Reality).

12:00 – 14.00 To τσίρκο έρχεται στην πόλη μας, παλιάτσοι κλόουν, σχοινοβάτες, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι δημιουργούν ένα ονειρικό θέαμα που θα σας εντυπωσιάσει και σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του Παραμυθιού. Cyr wheel, Σαπουνόφουσκες, Ακροβατικά πανιά, Φωτιές, German wheel, Hula hoops και Ακροβατικό σχοινί.

14:00  Ο Κακοφωνίξιους και ο Φαλτσίτος θέλουν να γίνουν διάσημοι σοπράνοι της όπερας αλλά είναι πραγματικά κακόφωνοι. Προσπαθούν να τραγουδήσουν σωστά ένα τραγούδι αλλά δεν τα καταφέρνουν. Με την βοήθεια όμως των παιδιών επιλέγουν τα σωστά τραγούδια – ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – HAPPENINGS

15:00  Παιδική Θεατρική Παράσταση “Μια περιπέτεια που θα σας συναρπάσει”. – ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – HAPPENINGS.

16:00 Κουκλοθέατρο Μεγαλοφιγούρων. Μια εκπληκτική παράσταση “Ο παπάκης στο καρναβάλι». ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – HAPPENINGS.

17:00 Ο Θίασος Σκιών “Σπυρόπουλος” παρουσιάζει το έργο “Ο Καραγκιόζης στο Survivor”. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – HAPPENINGS.

18:00 Μεγάλη συναυλία με τους ΧΑΝΑ ΖΟΟ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment