PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΟΑΣΑ: Χάθηκαν δεδομένα χιλιάδων επιβατών


Δεδομένα χιλιάδων επιβατών των μέσων μαζικής μεταφοράς χάθηκαν κατά την εμπρηστική επίθεση στο κτίριο του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα, με τη διοίκηση του ΟΑΣΑ τα στοιχεία αφορούν σε φακέλους που είχαν αποσταλεί στον Οργανισμό από την ΟΤΟΕ, και άλλους επαγγελματικούς φορείς, για μαζική έκδοση καρτών.

Όπως αναφέρει το «The Toc», την καταστροφή των εγγράφων που βρίσκονταν στο κέντρο επεξεργασίας προσωποποιημένων καρτών του ΟΑΣΑ παραδέχεται σε επιστολή του ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Σκουμπούρης και ζητεί από τους επιβάτες να στείλουν εκ νέου τα στοιχεία.

Συγκεκριμένα, ο Οργανισμός καλεί τα μέλη της ΟΤΟΕ να υποβάλουν ξανά τα στοιχεία τους στα εκδοτήρια του ΟΑΣΑ: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο κέντρο το οποίο έχει δημιουργηθεί για την εκτύπωση προσωποποιημένων καρτών με μαζικό τρόπο, μετά από ενέργεια δολιοφθοράς προκλήθηκε καταστροφή στο σύνολο των εγγράφων με τα στοιχεία των προς προσωποποίηση φακέλων που φυλάσσονταν εκεί» αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Σκουμπούρης.

Ο αριθμός των φακέλων που εκτιμάται ότι χάθηκαν στα αποκαΐδια υπολογίζεται σε τουλάχιστον 3.000 από τις 5.000 κάρτες που εκδίδει ετησίως η ΟΤΟΕ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment