PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ξυπνήστε πριν να είναι αργά!


Ναι μεν ήταν φιλικό το ματς κόντρα στον Αστέρα, ναι μεν γίνονται δοκιμές που είναι… ξένες για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά με τη φανέλα του Ατρόμητου δεν έχει δικαίωμα να παίζει κανείς.

Αυτό οφείλουν να το μάθουν όλοι όσο είναι ακόμα νωρίς, είτε αφορά τον προπονητή ή τους παίκτες, καθώς ήττες όπως αυτή κόντρα στον Αστέρα με 6-1 δεν επιτρέπονται όχι ως παρουσία μέσα στο γήπεδο, αλλά ούτε καν ως σκέψη.

Για το φιλικό αυτό μην περιμένει κανείς τακτικές αναλύσεις, γιατί αυτό το… συνονθύλευμα που παρουσιάστηκε από το 25’ και μετά δεν αντέχει σε ποδοσφαιρική κριτική. Η αποψινή εικόνα μπορεί να αποτελέσει… ευλογία για τον Νταμίρ Κάναντι, ώστε να σφίξει τα λουριά και επιτέλους να καταλήξει σε ένα σχηματισμό, δουλεύοντας σε αυτόν, αφού σε περίπου 10 μέρες υπάρχει και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Αυστριακός θα είναι συνυπεύθυνος ακόμα κι αν βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία για μήνες. Το σημερινό δείχνει νοοτροπία που είναι βαθιά άρρωστη και πρώτα πρέπει να φτιαχτεί αυτή και στη συνέχεια το 4-3-3, το 3-5-2 ή το 3-4-3.

Το παιχνίδι για όσους δεν το είδαν:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Um3YkrI02YE&w=880&h=480]

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Ντουντού, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Τσανγκ, Ισνάλντο, Γκοντό

Αγωνίστηκαν και οι: Δουβίκας, Μάσα, Ιγκλέσιας, Ίγκορ, Ζούμα, Ευαγγέλου, Ρόμπερτ, Μαδίντα, Στανισάβλιεβιτς

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Ζησόπουλος, Μάντσον, Στρουγκής, Γιαννούλης, Νάτσος, Λαζαρίδης, Κυριακίδης, Πλατέλλας, Μενσά, Ντιγκινί

Σκόρερ: Γκοντό (25′), Τριανταφυλλόπουλος (42′), Κυριακόπουλος (58′), Δουβίκας (62′, 85′), Στανισάβλιεβιτς (87′) – Ντιγκινί (15′)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment