PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών


Περίπου ένα χρόνο μετά την έναρξη της λειτουργίας του, το δεύτερο κολυμβητήριο στο Περιστέρι αυτό του Λόφου Αξιωματικών αποτελεί ίσως την πιο επιτυχημένη αθλητική μονάδα της πόλης μας.

Αυτό προκύπτει από την πρόσφατη έρευνά μας στο χώρο και συνομιλώντας με τους υπεύθυνους του κολυμβητηρίου και δημοτικούς συμβούλους, Αλέξανδρο Πλέστη και Θανάση Δημητρίου.

Η σημαντική πληροφορία που μας έδωσαν που καθιστά το νέο κολυμβητήριο ως απόλυτα επιτυχημένο είναι ότι μέχρι το τέλος Απριλίου οι άνθρωποι που αθλούνται στο χώρο είναι περισσότεροι από 4000. Αριθμός που ξεπερνά κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες και οπωσδήποτε θέτει ως επιτυχημένη την μέχρι τώρα λειτουργία του αθλητικού χώρου.

Στα παραπάνω αξίζει να προστεθεί το γεγονός πως βάσει των μέχρι τώρα εγγεγραμμένων μελών στο κολυμβητήριο, το κόστος της λειτουργίας του αγγίζει την ισοστάθμιση με τα έσοδα που έχει. Αυτό σημαίνει ότι ο Δήμος παρέχει αθλητικές δραστηριότητες στους πολίτες του με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και δεν επιβαρύνεται από υπέρογκα κόστη.

Σε αυτή την κατεύθυνση έχουν βοηθήσει αρκετά δύο στοιχεία με το πλάνο των υπεύθυνων του κολυμβητηρίου να ενισχύεται συνεχώς ως προς το καλύτερο. Αρχικά οι ανάγκες για ένα αθλητικό χώρο που θα απευθύνεται αποκλειστικά στην κοινωνία ήταν μεγάλες και ειδικά στην περιοχή του Λόφου Αξιωματικών που δεν είχε κάποιο ανοιχτό χώρο άθλησης. Αυτό από μόνο του έδωσε την ώθηση στο κολυμβητήριο να καταστεί επιτυχημένο μαζί με την όρεξη των ανθρώπων που το ανέλαβαν και δημιούργησαν ένα αθλητικό πρόγραμμα που αγκάλιασαν οι πολίτες από την πρώτη στιγμή.

Άλλωστε το κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών δεν προσφέρει μόνο κολύμπι αλλά και επιπρόσθετες δραστηριότητες όπως Aqua Aerobics και προγράμματα γυμναστηρίου με ειδικούς γυμναστές και ανθρώπους του χώρου.

«Το κολυμβητήριο θα συνεχίσει να αναπτύσσετε με νέα προγράμματα και δράσεις και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή πηγή αθλητισμού στο Περιστέρι» τονίζουν στα λόγια τους οι κύριοι Πλέστης και Δημητρίου.

Κλείνοντας τη βόλτα μας οι υπεύθυνοι του κολυμβητηρίου μας ενημερώνουν για μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού που θα πραγματοποιηθεί στον αθλητικό χώρο του Λόφου στις 13 Ιουνίου 2018 με τίτλο «Υδάτινες διαδρομές 2018» και θα αποτελέσει μια επισφράγιση της επιτυχίας στην πρώτη χρονιά του κολυμβητηρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment