PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ξέσπασε μέχρι και ο Δήμαρχος!


Τα χαμόγελα στο Περιστέρι και εντός του Ατρόμητου, έπειτα από αρκετό διάστημα με μπόλικο προβληματισμό, έχουν επιστρέψει για τα καλά μετά τη νίκη και κυρίως την εμφάνιση κόντρα στη Λαμία.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός επέστρεψαν και στους οπαδούς της ομάδας, που επέστρεψαν σπίτι τους γεμάτοι και με αισιοδοξία πως πράγματι κάτι καλό «χτίζεται» καθημερινά στις προπονήσεις στο Μαζαράκη.

Ένας από τους πιο ένθερμους οπαδούς που δίνει το «παρών» σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι είναι και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος κι αυτός δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί (γιατί να το κάνει άλλωστε) από την τρομερή απόδοση του «αστεριού» στο πρώτο ημίχρονο.

Ο πρώτος δημότης της περιοχής ήταν κανονικά στη θέση του στα επίσημα από το πρώτο λεπτό του αγώνα και πανηγύρισε κι αυτός έξαλλα τα τρία γκολ της ομάδας, τα οποία οδήγησαν στην ευρεία νίκη με 3-0.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να τα πει και με τον πρόεδρο του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό, με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια διατηρούν άριστες σχέσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment