PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Παππάς: Θα μιλήσουμε με διευθύνσεις με ονόματα για τη διαπλοκή


«Η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή θα γίνει κανονικότατα, όπως προβλέπει και το σχετικό αίτημα που κατέθεσε ο πρωθυπουργός», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Σχολιάζοντας τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ο κ. Παππάς, εκτίμησε ότι «ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί», και πρόσθεσε πως «ο κ. Μητσοτάκης σιώπησε εκκωφαντικά και ενώ στα δημοσιογραφικά γραφεία διέρρεε ότι κατά τη δευτερολογία του θα έκανε “αντεπίθεση”, δεν είπε τίποτα».

Συνεχίζοντας είπε ότι «ο κ. Μητσοτάκης και η ηγετική του ομάδα θεώρησαν ότι αρκεί να αφήνουν κάποιους στις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες να εξαπολύουν μύδρους και να κάνουν εμετούς κατά της κυβέρνησης, χωρίς να παίρνει κανείς την ευθύνη».

«Είναι πολύ κοντά οι ημέρες, θα μιλήσουμε με διευθύνσεις με ονόματα… και θα επιβεβαιωθεί το “ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο”», συνέχισε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Παππάς χαρακτήρισε «λίγο αστείο» το επιχείρημα της ΝΔ για «κατάρρευση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες» και ανέφερε πως «ήδη έχουν εισπραχθεί 70 εκατ. ευρώ και θα φτάσουν τα 85-88 εκατ. ευρώ όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος και εισπραχθεί η πρώτη δόση που θα καταβάλει κ. Σαββίδης, ο οποίος είναι ο πρώτος επιλαχών».

Ερωτώμενος σχετικά με τη δικαστική εξέλιξη στο διαγωνισμό για τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών -μετά τη χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να απορρίψει τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων υποψήφιων, απάντησε: «Δεν θα κάνουμε πρόβλεψη για να μην κατηγορηθούμε ότι προδικάζουμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης».

Σημείωσε όμως ότι σε προηγούμενες αποφάσεις το ΣτΕ είχε κρίνει ότι η πρότερη κατάσταση ήταν αντίθετη με το Σύνταγμα και είχε διατυπώσει τη σκέψη ότι υπάρχει λόγος δημόσιου συμφέροντος για την ταχεία ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment