PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο να είναι ακυβέρνητη πολιτεία


«O κ. Τσίπρας παίζει μουσικές καρέκλες επιχειρώντας να διασωθεί. Όσους ρόλους κι αν αλλάξει στους συνεργάτες του, η ευθύνη για την κατάσταση στη χώρα είναι δική του. Και επειδή δεν μπορεί να ανασχηματίσει τον εαυτό του, τη λύση θα τη δώσουν οι Έλληνες. Ο κ. Τσίπρας θα φύγει στις εκλογές, που πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό» αναφέρει σε σημερινή δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

Όπως σημειώνει, «η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο να είναι ακυβέρνητη πολιτεία στα χέρια μιας κυνικής παρέας που ενδιαφέρεται μόνο για την παραμονή στην εξουσία».

Η κυβέρνηση επιδεικνύει συστηματικά στοργή στους τρομοκράτες δολοφόνους

Τη μεταγωγή του Χριστόδουλου Ξηρού από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Χαλκίδας σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει, «η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα επιδεικνύει συστηματικά στοργή στους τρομοκράτες δολοφόνους προκαλώντας τις οικογένειες των θυμάτων τους, αλλά και το κοινό περί Δικαίου αίσθημα.

Μια κυβέρνηση ανίκανη και κυνική, που δεν μπορεί να προσφέρει στοιχειώδη ασφάλεια στους Έλληνες, φροντίζει ώστε οι τρομοκράτες να αποφυλακιστούν μια ώρα αρχύτερα» καταλήγει το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακόμη δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των νεκρών

«Συστηματική επιχείρηση συγκάλυψης» από την πλευρά της κυβέρνησης καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας πως δύο εβδομάδες μετά από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα κατάλογος με τα ονόματα των νεκρών.

Σε δήλωσή του, ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός ανέφερε πως «έχουν περάσει 14 ημέρες από την εθνική τραγωδία. Έχουν χαθεί 91 άνθρωποι. Κι όμως, η κυβέρνηση δεν έχει δώσει ακόμη στη δημοσιότητα κατάλογο με τα ονόματα των νεκρών».

«H συστηματική επιχείρηση συγκάλυψης δεν μπορεί να κρύψει την ανικανότητα και τον κυνισμό τους», συμπλήρωσε ο κ. Ρωμανός.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment