PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Νίκησε και κερδίζει χρόνο ο Ατρόμητος (video)


Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο! Με γκολ του Κουλούρη από ασίστ του Μάντσον στο 43’, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι επικράτησε της Λαμίας με 1-0, έφτασε στους 7 βαθμούς και κερδίζει χρόνο για να παρουσιάσει πιο βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο.

Δεν εντυπωσίασε ο Ατρόμητος, αλλά κατάφερε αυτό που δεν μπόρεσε με αντίπαλο την Ξάνθη, δηλαδή το γκολ. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι επικράτησε 1-0 της Λαμίας που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Μάκη Χάβο και έφτασε στους 7 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και νέο εντός έδρας ματς την ερχόμενη εβδομάδα με αντίπαλο την ΑΕΛ (22/9, 19:00).

Σκόρερ για τους Περιστεριώτες χρίστηκε ο Ευθύμης Κουλούρης στο 43′ έπειτα από ασίστ του Μάντσον και δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το γκολ επιτεύχθηκε στο πράγματι καλύτερο διάστημα της ομάδας στο παιχνίδι που έπαιξε πολύ γρήγορα, με ταχύτητα και συνεχή κίνηση χωρίς την μπάλα.

Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο μισάωρο ο Ατρόμητος προβλημάτισε και μάλιστα λίγο έλειψε να μείνει πίσω στο σκορ στο 22′, όταν ο Μπερτόλιο «χόρεψε» στο χώρο της μεσαίας γραμμής, βρήκε με κάθετη τον Βασιλαντωνόπουλο, που έκανε το πλασέ, αλλά ο Καρασαλίδης απομάκρυνε με το πόδι του σε κόρνερ.

Το πρώτο σουτ για τον Ατρόμητο ήρθε στο 37′ με τη μακρινή προσπάθεια του Κουλούρη ενώ στο 41′ ο Σαράνοφ είπε «όχι» σε τρομερό σουτ του Μάντσον. Τελικά το γκολ ήρθε δύο λεπτά αργότερα, με τον Βραζιλιάνο να κάνει τη σέντρα και τον Κουλούρη την κίνηση σέντερ-φορ για το 1-0.

Στο 58′ η αριθμητική ισορροπία διαταράχθηκε, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δημούτσος, αλλά η Λαμία συνέχιζε να παρουσιάζεται επικίνδυνη έχοντας ευκαιρίες με τον Επστάιν και μία εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον στο 84′, που η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και πέρασε άουτ. Ωστόσο, και οι παίκτες του Κάναντι είχαν τις στιγμές τους, με τους Ενσικουλού, Ούμπιντες και Κουλούρη να αστοχούν, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZH_W2CRi1pA&w=650&h=450]

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Μέγερι, Χατζηισαϊας, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μάντσον (71’ Ούμπιδες), Βασιλακάκης (77’ Κωτσόπουλος), Γιαννούλης, Ενσικουλού, Ουγκράι (60’ Μπουσουλάτζιτς), Κουλούρης.

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης (38’ Καρυπίδης), Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Καραγκούνης (62’ Επστάιν), Μπερτόλιο, Καραμάνος (69’ Σκόνδρας), Μπαράλες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment