PeristeriNews.gr
Media

Νέο κύμα αλλαγών στο ΔΟΛ


Δεν φαίνεται να προλαβαίνει ο ΔΟΛ την ημερομηνία – που ο ίδιος έδωσε- της 21ης Ιανουαρίου για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού “Βήματος”.

Δεν φαίνεται να προλαβαίνει ο ΔΟΛ την ημερομηνία – που ο ίδιος έδωσε- της 21ης Ιανουαρίου για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού “Βήματος”.

Παράλληλα ο Σταύρος Ψυχάρης φαίνεται σοβαρά προβληματισμένος με συγκεκριμένους τομείς του οργανισμού, όπως είναι το Internet, το «Βήμα» και ο «Βήμα FM και δεν θα πρέπει να αποκλείονται νέες αλλαγές στη διοίκηση.

Ως πρώτο βήμα, στην ανακατανομή των προσώπων θεωρείται η ανάθεση στον Παντελή Καψή, παράλληλα με τη διεύθυνση του «Βήματος» και τον έλεγχο του εμπορικού και του διαφημιστικού τμήματος.

Δεν θα πρέπει να εκπλήξει κανέναν αν οι αλλαγές επεκταθούν στην ανώτατη διοίκηση του ομίλου.

Ο Σταύρος Ψυχάρης δηλώνει πως πιστεύει στην ανάπτυξη του Internet, το οποίο υιοθέτησε από το 1998 ο ΔΟΛ στην Ελλάδα, αλλά ως τώρα δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τη λειτουργία του μηχανισμού.

Τα σεμινάρια είναι σε εξέλιξη, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν τα προσδοκώμενα αποτέλεσματα.

Το πρόβλημα είναι πως οι συντάκτες δεν ενημερώνονται για τις απαιτήσεις του νέου συστήματος ενώ την ίδια ώρα καλούνται να γράφουν καθημερινά ολοένα και περισσότερα κείμενα.

Τα σεμινάρια αφορούν μόνο σε λίγα, με άγνωστα κριτήρια επιλογής, άτομα.

Και ακόμη δεν έγινε ενημέρωση για την οργανωτική δομή λειτουργίας του ηλεκτρονικού «Βήματος».

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες το ηλεκτρονικό “Βήμα” θα θυμίζει το lay out της ηλεκτρονικής «Hufftington Post» με κυριαρχία μεγάλης φωτογραφίας και τα άρθρα των σχολιαστών στη μια στήλη της ηλεκτρονικής σελίδας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Alter Ego απέκτησε τον τίτλο της «Ελευθεροτυπίας»

Peristeri News

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment