PeristeriNews.gr
Lifestyle

Νέα στοιχεία για την Αθηνά Ωνάση και τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο


Νέα στοιχεία για τη σχέση της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, οι οποίοι χώρισαν μετά από 11 χρόνια γάμου αποκαλύπτει ο επί χρόνια συνεργάτης της χρυσής κληρονόμου, Αλέξης Μανθεάκης

Όπως περιέγραψε ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα, ο Ντόντα για 8 χρόνια (από τα 11 που ήταν παντρεμένος) είχε παράλληλη σχέση με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «πριν από τρία χρόνια, με πλησίασε μια κυρία, μια γοητευτική κοπέλα που μου εξήγησε πως ήταν call girl και είχε σχέση με τον Ντόντα. Της ζήτησα να μου πει πιο πολλά, αλλά δεν μου έδινε τίποτα. Ήτα πολύ νωρίς για να δώσει στοιχεία. Μετά από τρία χρόνια επαφών μαζί της έφτασε πέρσι η στιγμή να μου δώσει όλον τον φάκελο. Είναι αυτός ο κόκκινος φάκελος που ανέβασα στο facebook, με 120 σελίδες , με έγγραφα και πιστοποιητικά τα οποία πιστεύω ότι αποτελούν και το κλειδί στο διαζύγιο της Αθηνάς με τον Αλβάρο».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αλέξης Μανθεάκης πρόκειται να γράψει βιβλίο στο οποίο θα αναφέρει με λεπτομέρειες τα πάντα για τη διπλή ερωτική ζωή του Ντόντα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment