PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Νέα «εξάρα», νέος προβληματισμός


Ακόμα μία ήττα με παθητικό έξι γκολ υπέστη ο Ατρόμητος (2-6), αυτή τη φορά από τον Πανιώνιο στο τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη της προετοιμασίας μέσα στο Περιστέρι.

Σε αγώνα-καρμπόν με το φιλικό της Τρίπολης, οι Περιστεριώτες άρχισαν πολύ θετικά το ματς, αφού από σέντρα του Κιβρακίδη, ο Ντάουντα με το κεφάλι πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και έκανε το 1-0.

Στο 35’ ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε το κενό στη δεξιά πλευρά της άμυνας, αφού ο Μάντσον έχασε τον Χατζισαφί και ο Ιρανός εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μασούρα έκανε σε φάση τετ-α-τετ με τον Μίρκοβιτς το 1-1. Στο 40’ ο Μάντσον πέρασε εκτός αγώνα λόγω τραυματισμού και ουσιαστικά ο Κάναντι οδήγησε με τις επιλογές του στη διαμόρφωση της εικόνας του παιχνιδιού.

Επέμεινε στο απαιτητικό 3-5-2, έχοντας ως σέντερ μπακ τους Καρασαλίδη, Ζησόπουλο και Γιαννούλη, ανεβάζοντας μάλιστα τη γραμμή άμυνας στη μεσαία γραμμή. Παράλληλα, δεξί μπακ-χαφ έπαιζε ο αμυντικός χαφ Νάτσος και αριστερό μπακ-χαφ ο δεξιός μπακ-χαφ Κιβρακίδης.

Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία… Ο Πανιώνιος που είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα στο transition, χτυπούσε τον Ατρόμητο στην κόντρα και στην αργή του άμυνα και έκανε ό,τι ήθελε. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, ο Ντουρμισάι μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα από σέντρα του Χατζισαφί κάνοντας το 2-1 και στη συνέχεια οι Λάμπρου και Μασούρας, βγαίνοντας πάλι στην πλάτη της άμυνας διαμόρφωσαν με ισάριθμα πλασέ σε τετ-α-τετ το 4-1.

Το 5-1 έγινε από στημένη φάση (ακόμα ένα στοιχείο αδυναμίας στα φιλικά) και συγκεκριμένα από κεφαλιά του Ταποκό και το 6-1 από μακρινό σουτ του Πινιώτη. Τελικά, ο ο Ατρόμητος πέτυχε δεύτερο γκολ, με κεφαλιά του Μενσά από σέντρα του Πλατέλλα. Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Ούμπιδες (65′ Βασιλείου), Καρασαλίδης, Ντάουντα (66′ Μενσά), Μανούσος (67′ Λαζαριδης), Κυριακίδης, Ντιγκινί (65′ Πλατέλλας), Μάντσον (39′ Νάτσος), Γιαννούλης (82′ Στρούγγης), Ζησόπουλος

Πανιώνιος: Κότνικ (46′ Μπαντής), Μπανανά (64′ Κάργας), Χατζισαφί (55′ Λάμπρου), Γκιοατά (73′ Σπυρόπουλο), Βλάχος (46′ Παπαγεωργίου), Κόρμπος (73′ Γλυνός), Μασούντ (73′ Οικονομίδης), Σαββίδης (64′ Ταπόκο), Μασούρας (69′ Βουκελάτος), Σαραμαντάς, Ντουρμισάι (73′ Πινιώτης)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment