PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μπαράζ συλλήψεων με εντάλματα και καταδικαστικές αποφάσεις


Σε δέκα συλλήψεις προχώρησε τις τελευταίες ημέρες (13-17 Ιουνίου) η Αστυνομία στην Αττική, στο πλαίσιο εκκρεμών ενταλμάτων και καταδικαστικών αποφάσεων.

Πιο αναλυτικά:

– Στον Πειραιά συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 65χρονος δραπέτης. Το 1995 είχε παραβιάσει πενθήμερη άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Λάρισας, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης έξι ετών και τεσσάρων μηνών, για απάτη και πλαστογραφία.

– Στο Ελληνικό, άνδρες του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας συνέλαβαν 82χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών και χρηματική ποινή 22.500 ευρώ, για παραβάσεις σχετικές με τη Νομοθεσία περί κοινωνικής ασφάλισης, μη καταβολή δεδουλευμένων κλπ.

– Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων-Καματερού συνελήφθη 33χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με φυλάκιση πέντε ετών για κλοπή.

– Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω συνέλαβαν 42χρονο αλλοδαπό, που είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση τριών ετών, για απόπειρα κλοπής.

– Με τη σειρά του, 24χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φυλής, για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση με φυλάκιση τριών ετών για κλοπή.

– Για παραβάσεις του Νόμου περί ναρκωτικών συνελήφθησαν στην Κυψέλη 22χρονος αλλοδαπός και στο Ίλιον 38χρονος, με εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις σε κάθειρξη οκτώ ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ ο πρώτος και φυλάκιση πέντε ετών ο δεύτερος.

– Επίσης στο Ίλιον, συνελήφθη 31χρονο αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης επτά ετών και έξι μηνών για ληστρική κλοπή και κλοπή.

– Στο αεροδρόμιο, τέλος, συνελήφθησαν 58χρονος αλλοδαπός βάσει ερυθράς αγγελίας διεθνών αναζητήσεων της Interpol Ρωσίας για βιασμό κι απειλή πρόκλησης σοβαρού τραυματισμού, καθώς και 50χρονος αλλοδαπός σε εφαρμογή ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης για απάτη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment