PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μπέτσης: «Δεδομένη η άνοδος του ΓΣΠ στην Α1, στόχος του Ατρόμητου η πεντάδα»


O αντιδήμαρχος Περιστερίου και ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ατρόμητος, Βασίλης Μπέτσης, μίλησε αποκλειστικά στο Peristerinews.gr για τη νέα… μέρα που έχει ξημερώσει στο τμήμα μπάσκετ, ενώ αναφέρθηκε και στους φετινούς στόχους στο ποδόσφαιρο.

Δεδομένη χαρακτήρισε την άνοδο του ΓΣ Περιστερίου στην Α1 ο αντιδήμαρχος Περιστερίου και αντιπρόεδρος του Ατρόμητου, Βασίλης Μπέτσης, μιλώντας αποκλειστικά στο peristerinews.gr.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του νέου «δυναμικού» του ΓΣΠ εντός κι εκτός παρκέ, αναφέρθηκε στις εξελίξεις που υπήρξαν κατά την περίοδο του καλοκαιριού και το ρόλο που είχε ο Δήμος ενώ μιλώντας για τα δρώμενα στον Ατρόμητο, παραδέχθηκε ότι ο ρεαλιστικός στόχος της φετινής σεζόν είναι η πεντάδα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις πιθανότητες ανόδου βάσει του φετινού ρόστερ και διοίκησης: «Βάσει του ρόστερ που έχω δει σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του ΓΣΠ, θεωρώ ότι η άνοδος είναι δεδομένη. Υπάρχει μια συγκροτημένη διοίκηση, ως συνέχεια της προηγούμενης συν κάποιες προσθήκες με κάποια νέα παιδιά. Είναι σε πολύ καλό δρόμο και τα προβλήματα είναι όλα λυμένα. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από καμία ομάδα. Θεωρώ ότι η άνοδος είναι δεδομένη».

Για τη συμβολή του Δήμου προς το τμήμα μπάσκετ: «Ο Δήμος είναι πάντα αρωγός στις ανάγκες που μπορεί να παρουσιάζονται στον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου, με μπροστάρη τον Δήμαρχο, που είναι και ένα από τα ιδρυτικά μέλη. Βοηθάμε όσο μπορούμε και είναι δεδομένο ότι θα είμαστε δίπλα του όλη τη χρονιά».

Για το ρόλο του Δήμου στις εξελίξεις του καλοκαιριού: «Θεωρώ ότι ο Δήμος με τη στάση του και με τον τρόπο που αντιμετώπισε τις εξελίξεις, βοήθησε ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Έπρεπε τα πράγματα να γίνουν πιο ομαλά, ώστε η ομάδα τελικά να παίξει στην Α2 και να ανέβουμε μέσα στα γήπεδα στην Α1».

Για τη σεζόν που διανύουν ποδόσφαιρο και μπάσκετ τη φετινή χρονιά: «Θεωρώ σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, οι εξετάσεις έχουν δοθεί εδώ και χρόνια από τον ίδιο τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό. Φέτος έχει γίνει μια εκπληκτική προσπάθεια αναφορικά με την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Θέλει όμως υπομονή, γι’ αυτό κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι. Ο στόχος μας όμως είναι η πεντάδα και η καλή πορεία στο Κύπελλο».

Για τον κόσμο του Περιστερίου: «Θέλουμε πάντα να είναι δίπλα μας. Και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Είναι πάντα ο παραπάνω παίκτης και τον θέλουμε σε κάθε αγώνα να είναι δίπλα μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment