PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Μια νέα σπουδαία κοινωνική δράση του Δήμου Περιστερίου (video)


Με αφορμή τις ατελείωτες ανάγκες που υπάρχουν εν μέσω οικονομικής κρίσης, ο Δήμος Περιστερίου ξεκινάει μια νέα κοινωνική δράση απευθυνόμενη στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η νέα αυτή δράση θα προσφέρει υποστήριξη στο διάβασμα των μαθημάτων για τους Περιστεριώτες μαθητές των δημοτικών και θα έχει τίτλο «Κέντρο Μελέτης Δήμου Περιστερίου».

Ομολογουμένως μια ακόμα σημαντική υποστηρικτική δράση που δεν υπήρχε στο Περιστέρι και θα δώσει άμεση βοήθεια σε ανθρώπους που δεν είχαν την δυνατότητα να πληρώσουν για αυτή την υπηρεσία κάποια ιδιωτική πρωτοβουλία.

Την εποπτεία και το συντονισμό της σχολικής μελέτης Δήμου Περιστερίου αναλαμβάνουν οι εκπαιδευτικοί και δημοτικοί σύμβουλοι, Κατερίνα Τσερούλα και Τάσος Καλλιάφας.

Όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης σε συνέντευξη τύπου που έγινε, η δράση θα λειτουργήσει στο ΚΥΒΕ και θα ξεκινήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Στη συνέντευξη συμμετείχαν οι συντονιστές Κατερίνα Τσερούλα και Τάσος Καλλιάφας και οι εθελοντές εκπαιδευτικοί της δράσης Σταυρούλα Κωνστανταρέα, Δημήτρης Βακαλίδης και Θεόδωρος Παπατσίμπας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές αναμένονται τις επόμενες μέρες από τον Δήμο Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

Leave a Comment