PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μια ανάσα από την πρόκριση οι μαχήτριες του ΓΣΠ


Το πάλεψαν μέχρι τέλους οι μαχητικές παίκτριες του Γ.Σ. Περιστερίου αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Α.Ο. Δάφνης και τη διαιτησία και να πάρουν την άνοδο στη Β’ κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Το τελικό σκορ του αγώνα μπαράζ που διεξήχθη στο ουδέτερο κλειστό του Ταύρου ήταν 46-40 με τη νίκη να κρίνεται στις λεπτομέρειες και στα λάθη των διαιτητών στις τρείς πρώτες περιόδους.

Μάλιστα οι διαιτητές κατάφεραν να αποβάλουν τις τρείς παίκτριες της ομάδας μας που αγωνιζόντουσαν κάτω από τη ρακέτα(Πατεράκη, Κάλχερ, Γαλαριώτη) με πέντε φάουλ χαρίζοντας στο άλλο μισό του γηπέδου αρκετά αντιαθλητικά και σκληρό παιχνίδι.

Παρόλα αυτά οι γυναίκες του ΓΣΠ έδειξαν μέταλλο και ψυχή και υπό τις εξαιρετικές οδηγίες της κόουτς Αγγέλη κατάφεραν να μείνουν στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και απέναντι σε μια Δάφνη που το ρόστερ της ξεχείλιζε από εμπειρία.

Η εικόνα της ομάδας σε συνάρτηση με τις κινήσεις που γίνονται για το γυναικείο τμήμα του ΓΣΠ δείχνουν ότι την επόμενη χρονιά η ομάδα της πόλης μας θα αποτελέσει ένα από τα σημεία αναφοράς στην κατηγορία της Γ΄ κατηγορίας με μόνο στόχο την απευθείας άνοδο.

ΓΣΠ (Αγγέλη): Αποστολοπούλου 9, Πετράκη 7, Γεωργιάδου 4, Γαλαριώτη 3, Σπανούδη 7, Τσουκνάκη, Καμπισιούλη, Γκουρτσιάνι, Κάλχερ, Πατεράκη 10, Μπατζάκη

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment