PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα ο Ατρόμητος


Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι υποδέχεται στις 19.30 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου τον Ολυμπιακό σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια της Superleague.

Ο Αυστριακός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αζέρ Μπουσούλατζιτς αφού ο Βόσνιος μέσος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Αρκετός κόσμος αναμένεται να βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής στο Περιστέρι για το ντέρμπι της αγωνιστικής που μπορεί να κρίνει πολλά τόσο για την κορυφή του πρωταθλήματος όσο και για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια στο τέλος της χρονιάς.

Σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα, η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει βγάλει την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ανήμερα του αγώνα της 21ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 19.30 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου θα ισχύσουν οι εξής ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων.

Το εκδοτήριο της Θύρας 2 θα ανοίξει από τις 11.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα και τα εκδοτήρια των Θυρών 4 και 7 από τις 17.30 μέχρι την έναρξη.

Γίνεται γνωστό ότι δεν υπάρχει θύρα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς για λόγους ασφαλείας ενώ κατά την είσοδο των φιλάθλων στις υπόλοιπες θύρες που θα λειτουργήσουν θα υπάρξουν αυστηροί σωματικοί έλεγχοι και έλεγχοι εισιτηρίων.

Η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο θα πρέπει να γίνει πιο νωρίς από την έναρξη του αγώνα διότι θα υπάρξει καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο λόγω του ελέγχου.

Η Θύρα 5 θα λειτουργήσει μόνο για τους μαθητές που έχουν διαρκείας και όσους κατέχουν βραχιολάκι ελεύθερης εισόδου. Οι γονείς που επιθυμούν να βρίσκονται στη μαθητική Θύρα θα πρέπει για να αγοράσουν εισιτήριο να επιδείξουν στο εκδοτήριο είτε το μαθητικό διαρκείας είτε το βραχιολάκι δωρεάν εισόδου.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment