PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με Μπρίτο και έξι από την Ακαδημία ο Ατρόμητος στη Λεωφόρο


Χωρίς τον Κυριάκο Κιβρακίδη που κρίθηκε ανέτοιμος και αποκλείστηκε από την αποστολή -η οποία βγάζει ειδήσεις- θα παραταχθεί ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης»,

Συγκεκριμένα, στις επιλογές συμπεριλήφθηκε ο Εντουάρντο Μπρίτο έπειτα από πολύ μεγάλο διάστημα, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει κάτι για το μέλλον του μετά τη λήξη της σεζόν, ενώ ειδική μνεία πρέπει να γίνει στα παιδιά από την Ακαδημία.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά έξι ποδοσφαιριστές, προϊόντα των Ακαδημιών θα είναι στην αποστολή, αφού και ο Λημνιός που ξεπέρασε τις στομαχικές του διαταραχές είναι μέσα, αλλά και ο Τσατσόπουλος για πρώτη φορά από την ημέρα που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι υπόλοιποι τέσσερις είναι οι Θεοδωράκης, Νάτσος, Βασιλείου και Κατράνης.

Εκτός φυσικά έμεινε και ο Αντονί Λε Ταλέκ που είναι τιμωρημένος και για αυτό το ματς και για την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Γάλλος φορ και οι υπόλοιποι που έμειναν εκτός αποστολής (Κιβρακίδης, Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Παντελιάδης, Λαζαρίδης) υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Ντάουντα, Λημνιός, Κυριακίδης, Κοντοές, Κατράνης, Πλατέλλας, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Νάτσος, Μπάγκα, Μανιάτης, Τόνσο, Ούμπιντες, Βασιλείου, Ντιγκινί, Μπρίτο, Τσατσόπουλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment