PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Με καλούς οιωνούς ξεκινά η σχολική χρονιά στο Περιστέρι


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αναβάθμισης, επισκευών και συντήρησης στις σχολικές μονάδες του Δήμου Περιστερίου για την απρόσκοπτη λειτουργία τους κατά τη νέα χρονιά 2017-2018.

Έτσι λοιπόν, λίγες μέρες πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι που θα σημάνει την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Peristerinews.gr κάνοντας ένα μικρό οδοιπορικό σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης μας, διαπίστωσε ότι οι εργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες σε όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, ακόμα και τον Αύγουστο τα συνεργεία του Δήμου δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή την αποκατάσταση των λειτουργικών αναγκών και της αισθητικής αναβάθμισης των κτιρίων. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και την κάλυψη όλων των αναγκών.

IMG_1499

Στο πλαίσιο των εργασιών ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Περιστερίου, Αναστάσιος Θεοδωράκος δήλωσε:

«Οι εργασίες που εκτελούνται στις σχολικές μονάδες, ώστε η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει για τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό με τις καλύτερες συνθήκες, έχουν ξεκινήσει ήδη από τους θερινούς μήνες και τα συνεργεία του Δήμου εργάζονται συντονισμένα και ακατάπαυστα ιεραρχώντας ανάγκες και προτεραιότητες που έχουν τεθεί στην αρμόδια υπηρεσία.

anastasios_theodorakos_7

Συγκεκριμένα βρίσκονται στην τελική ευθεία οι εργασίες ελαιοχρωματισμού  και επισκευής εξωτερικών τοίχων, σιδηρουργικές εργασίες, καθαριότητα και επισκευή ζημιών στους αύλειους χώρους, καθώς επίσης και εργασίες που αφορούν  υδραυλικές και ηλεκτρολογικές παρεμβάσεις, ενώ αποκαθίστανται ή συντηρούνται και τα αλουμίνια των σχολείων, όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Ο Δήμος Περιστερίου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε και “το χρόνο να προλάβει” αλλά και να επιλύσει όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα που θα διασφαλίζουν τη συντήρηση των σχολικών κτηρίων, την ασφάλεια και την υγιεινή των μαθητών αλλά και την αναβάθμιση του σχολικού περιβάλλοντος.  Πιστεύουμε ότι με την συνεργασία των διευθύνσεων των σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment