PeristeriNews.gr
Lifestyle

Με γνωστό μεζεδοπωλείο της Πετρούπολης… ξεκίνησε ο φετινός τυφώνας Μποτρίνι!


Ο “Εφιάλτης στην κουζίνα” με τον Έκτορα Μποτρίνι επέστρεψε με τους ιδιοκτήτες… να υποδέχονται και φέτος τον ονειρο-κριτή τους!

Ο καταξιωμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι επέστρεψε σήμερα το βράδυ (Δυτέρα 22.00, Alpha) μετατρέποντας ένα προβληματικό εστιατόριο στο πιο … «γευστικό» σημείο της πόλης.

«Καυτερά» σχόλια, «πικρές» αντιδράσεις, «γλυκά» αποτελέσματα! Αυτή είναι η απολαυστική συνταγή του «Εφιάλτης!

Στην κουζίνα» που κάθε Δευτέρα βλέπουμε με …όρεξη! Ο Έκτορας Μποτρίνι, με τόλμη και φαντασία, με καυστικότητα αλλά και χιούμορ, θα μας οδηγήσει στα άδυτα της κουζίνας, θα μας μυήσει στα μυστικά των επιτυχημένων εστιατορίων και θα δώσει άμεσες, ουσιαστικές λύσεις σε επιχειρήσεις που έχουν χάσει την ταυτότητά και …τους πελάτες τους.

Έχει στη διάθεσή του μόνο τέσσερις ημέρες προκειμένου να εντοπίσει τα προβλήματα, να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές, να διορθώσει λάθη, να δώσει νέα πνοή σε αυτά τα εστιατόρια και να τα βγάλει από την κρίση.

Στο πρώτο επεισόδιο της φετινής σεζόν, ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέφτηκε ένα μεζεδοπωλείο στην Πετρούπολη.

Ο Μπάμπης, πρώην ιδιοκτήτης βιοτεχνίας ρούχων, άνοιξε την επιχείρηση με σκοπό να αποκαταστήσει επαγγελματικά τον γιο του Χρήστο και να του δώσει την ευκαιρία να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει, τη μαγειρική.

Μην έχοντας όμως εμπειρία δεν άργησαν να φανούν τα δύσκολα! Το μεζεδοπωλείο τις περισσότερες ημέρες παραμένει άδειο και ο Μπάμπης στην προσπάθεια του να τραβήξει το ενδιαφέρον των περαστικών και να προσελκύσει πελάτες έχει καταφύγει σε τρόπους κάπως…ανορθόδοξους.

Ο σερβιτόρος τρώει από τα πιάτα των πελατών προκαλώντας το θυμό του ιδιοκτήτη ενώ οι καυγάδες μεταξύ τους είναι καθημερινό φαινόμενο.

Η υπομονή του Έκτορα Μποτρίνι εξαντλείται βλέποντας ότι η επιχείρηση λειτουργεί με ερασιτεχνισμό και προχειρότητα.

Αναλαμβάνει δράση, προτείνει ριζικές αλλαγές και βοηθάει τον Χρήστο, που θέλει να γίνει chef, να καταλάβει πως πρωταρχικός στόχος είναι να κυνηγάς το όνειρο σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment