PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μεταγραφή υπό προϋποθέσεις στον Ατρόμητο


Οι σφυγμοί έχουν πέσει, η απογοήτευση δεν παύει φυσικά να υφίσταται, αλλά στον Ατρόμητο έχουν σηκώσει το κεφάλι και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα δεδομένα της επόμενης μέρας.

Το «χαστούκι» του αποκλεισμού από την Ντιναμό Μπρεστ ήταν μεγάλο και οι Περιστεριώτες δεν το κρύβουν, αλλά είναι αποφασισμένοι να γίνουν ακόμα πιο ώριμοι και κυρίως πιο δυνατοί από αυτό το… μάθημα.

Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα, έχουν υπάρξει συζητήσεις και έχει παρθεί η απόφαση ότι προσθήκη θα υπάρξει μόνο αν και εφόσον υπάρχει αποχώρηση, είτε μέσω πώλησης είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Αυτή η απόφαση πάρθηκε γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ και υπάρχει πεποίθηση ότι εφόσον δοθεί ο απαραίτητος χρόνος, τότε θα παρουσιαστούν… ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε, με την Ντιναμό Μπρεστ δόθηκαν τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν.

Βέβαια, σε όλα αυτά μπαίνει και η εξίσωση του οικονομικού σκέλους, αφού είναι αρχή του Γιώργου Σπανού να μην διακινδυνεύεται η βιωσιμότητα της ομάδας και ήδη χάθηκαν έσοδα (κοντά στις 300.000 ευρώ) από τον πρόωρο αποκλεισμό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment