PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Μεγαλώνει το Άλσος Περιστερίου με την αγορά οικοπέδου (photos)


Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, ο Δήμος Περιστερίου κάνει επενδύσεις προς όφελος των δημοτών του.

Πριν λίγες μέρες ψηφίστηκε στο Διαμερισματικό συμβούλιο της 2ης Κοινότητας στο οποίο προεδρεύει η Δέσποινα Καρυώτου, η αγορά ενός μεγάλου και σημαντικού οικοπέδου που γειτνιάζει με το Άλσος Περιστερίου.

Μια αγορά που θα δώσει τη δυνατότητα επέκτασης του Άλσους Περιστερίου αφού ο χώρος ακριβώς δίπλα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής θα πρασινίσει και θα διαμορφωθεί κατά τέτοιο τρόπο που θα υποδέχεται συμπολίτες κάθε ηλικίας.

img_3067

Ένα όραμα που φαίνεται πως ξεκινάει να υλοποιείται με την πρώτη αγορά οικοπέδου και την ενίσχυση του Πρασίνου στην πόλη μας.

Η αγορά του οικοπέδου που μέχρι πρότινος φιλοξενούσε εταιρεία με οικοδομικά υλικά, αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Το PeristeriNews.gr μίλησε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Λύκο, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Ο Δήμος Περιστερίου έχοντας εξασφαλίσει ένα αρκετά μεγάλο οικονομικό πλεόνασμα από τη νοικοκυρεμένη οικονομική διαχείριση, θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα σε κινήσεις απόκτησης ελεύθερων χώρων.  Χώροι οι οποίοι είναι δεσμευμένοι από τον Δήμο και πρόκειται να αποκτηθούν. Ένας από αυτούς τους χώρους είναι και το εν λόγω οικόπεδο στο Άλσος Περιστερίου, το οποίο είναι 4 στρέμματα και αποτελεί χώρο πρασίνου. Με την αγορά του οικοπέδου πραγματοποιηθεί δενδροφύτευση και τοποθέτηση καθιστικών και ο νέος χώρος θα αποτελέσει μια συνέχεια του σημερινού Άλσους Περιστερίου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment