PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο, 1-0 την ΑΕΚ


Με γκολ του Μπρίτο, η ομάδα μας επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

 

Ο Ατρόμητος με αυτή τη νίκη έφτασε στους 22 βαθμούς και «ανάσανε» ενόψει της συνέχειας, ενώ απόκτησε εξαιρετική ψυχολογία ενόψει της επικείμενης ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι ήταν νευρικό στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, με δυνατές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή.

Η ομάδα μας, στο πρώτο μέρος απείλησε με ένα αξιόλογο μα άστοχο σουτ του Στόιτσεφ στο 31ο λεπτό και με άλλο ένα του Σουμπίνιο στο 39΄, που έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ανέστη.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος «προειδοποίησε» στο 51΄, όταν ο Κεϊτά συνεργάστηκε με τον Στόιτσεφ και σούταρε ελάχιστα άουτ, για να φτάσει στο 1-0 ο Ατρόμητος δύο λεπτά αργότερα.

Στο 53΄ και σε μακρινή μπαλιά ο Λε Ταλέκ κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Ανέστη αλλά έφυγε πλάγια αριστερά και μη μπορώντας να εκτελέσει ο ίδιος «έκοψε» στον επερχόμενο Μπρίτο, ο οποίος πλάσαρε ανοίγοντας το σκορ!

Στη συνέχεια η ΑΕΚ είχε μια φάση με τον Πέκχαρτ στο 62΄, που πλάσαρε αδύναμα και απέκρουσε ο Μπάρκας, αλλά η μεγάλη ευκαιρία ανήκε στην ομάδα μας, που είχε δοκάρι στο 81΄ με το πλασέ του Λε Ταλέκ. Το ματς τελικέ έληξε με τον Ατρόμητο να επικρατεί σε ένα πολύ δύσκολο και μεγάλο ματς.

Ατρόμητος (Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης (68′ Κοντοές), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Ούμπιδες, Μπρίτο (82′ Ουσέρο), Σουμπίνιο (72′ Ματέι), Λε Ταλέκ.

ΑΕΚ (Πογιέτ): Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ, Σουκουλίνι, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας (57′ Πλατέλλας), Αραβίδης, Τζεμπούρ (57′ Πέκχαρτ)

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment