PeristeriNews.gr
Media

Μεγάλη διάκριση για το PeristeriNews.gr


Το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό site της Δυτικής Αθήνας έλαβε μεγάλη διάκριση, παίρνοντας έπαινο στα Regional Media Awards 2016 της Boussias Communications.

Το PeristeriNews.gr ήταν το μοναδικό site της Δυτικής Αθήνας που τιμήθηκε στο διαγωνισμό Regional Media Awards 2016, μια διοργάνωση που απώτερο σκοπό είχε την ανάδειξη των καλύτερων τοπικών μέσων στην Αθήνα και την Περιφέρεια.

Η επιλογή των κορυφαίων μέσων ενημέρωσης έγινε από την κριτική επιτροπή των Regional Media Awards 2016 που αποτελούταν από κορυφαίους εμπειρογνώμονες του χώρου, στελέχη που έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον κλάδο των MME και διαθέτουν σημαντική εμπειρία και γνώση.

Το μεγαλύτερο site της πόλης μας τιμήθηκε με έπαινο στην κατηγορία «Best use of Multimedia Features», μια μεγάλη διάκριση που αποδεικνύει ότι το Peristerinews.gr βρίσκεται στα καλύτερα τοπικά site’s Πανελλαδικά, στον τομέα του.

IMG_1815

Άλλωστε η ανοδική πορεία του PeristeriNews.gr είναι εμφανής και σε επίπεδο επισκέψεων χρηστών και αυτό αποδεικνύεται από την ανοιχτή πλατφόρμα Similar Web αλλά και από τα Google Analytics που χαρακτηριστικά αξίζει να αναφερθεί ότι το Περιστεριώτικο site το μήνα Δεκέμβριο είχε 66.581 μοναδικούς χρήστες!

Analytics All Web Site Data Επισκόπηση κοινού 20161201-20161231

Η συντακτική ομάδα του PeristeriNews.gr θα συνεχίσει δυναμικά τις προσπάθειες για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση στην πόλη μας και ευρύτερα στη Δυτική Αθήνα, πάντα με δίψα για ανάπτυξη και νέες διακρίσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment