PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Μαγευτική η έκθεση ζωγραφικής «Συναισθηματική εκκρεμότητα» της Ρανιώς Σαρρή (video)


Σε έναν πολύ όμορφο χώρο στην Πετρούπολη πραγματοποιείται αυτές τις μέρες η έκθεση ζωγραφικής «Συναισθηματική εκκρεμότητα» της Περιστεριώτισσας καλλιτέχνιδας και γραφίστριας, Ρανιώς Σαρρή.

Από την πρώτη στιγμή που αντικρύζει κάποιος τα μοναδικά δημιουργήματα της Ρανιώς, ανακαλύπτει και μια ιστορία που κρύβεται από πίσω τους. Άλλωστε ο συναισθηματισμός είναι διάχυτος στα έργα της και προκαλεί έντονες συγκινήσεις σε αυτούς που τα παρακολουθούν.

Η Ρανιώ Σαρρή ασχολείται με τη ζωγραφική και το σχέδιο εδώ και πολλά χρόνια όπως αναφέρει στην κάμερα του Peristerinews.gr ενώ επέλεξε να κάνει αρκετούς από τους πίνακες της σε φύλλα βιβλίων ώστε να δημιουργήσει ένα πραγματικά μαγευτικό αποτέλεσμα από την ένωση των γραμμών και του χρώματος.

IMG_2726

Η έκθεση «Συναισθηματική εκκρεμότητα» θα λειτουργήσει καθημερινά μέχρι τις 26 Μαρτίου στον πολυχώρο TERRA Petra (Silo) στην Πετρούπολη και είναι ένα από τα σημεία αναφοράς για τους λάτρεις της τέχνης.

17361878_10211887531525365_1173369365419480306_n

Άλλωστε αυτό φάνηκε και στα εγκαίνια της έκθεσης που εκατοντάδες φίλοι της καλλιτέχνιδας αλλά και φανατικοί της ζωγραφικής κατέκλυσαν το χώρο και έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Οπενχάιμερ μεγάλος νικητής των Όσκαρ – Στην Έμα Στόουν το Α’ Γυναικείου Ρόλου (vids)

Peristeri News

Η Φίνος Φιλμ τιμάει τις γυναίκες

Peristeri News

Αυτό είναι το τραγούδι της Ελλάδας στη φετινή Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment