PeristeriNews.gr
Media

Μήνυση Alpha σε βάρος του Λ. Κρέτσου


Μήνυση για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοςίου κατέθεσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Η μήνυση στρέφεται κατά της 5μελούς επιτροπής που ήλεγξε τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και σε βάρος του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης Ελ.Κρέτσου που υπέγραψε το σχετικό πρακτικό που συνέταξε η αρμόδια επιτροπή.
Στη μήνυση περιλαμβάνονται στοιχεία σχετικά με το πόθεν έσχες Καλογρίτσα, που σύμφωνα με τον Αλφα καταδεικνύουν ότι έγινε πλημμελής έλεχγος του συγκεκριμένου πόθεν έσχες.

«Οι εισαγγελικές αρχές δεν παρενέβησαν μέχρι σήμερα, όπως γνωρίζετε, στο ζήτημα του εκκρεμούς διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών. Οι εισαγγελικές αρχές έπρεπε να έχουν παρέμβει. Για το λόγο αυτό ο Alpha κατέθεσε μήνυση για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση σε βάρος των 5 μελών της επιτροπής πόθεν έσχες και κατά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης κ.Κρέτσου, που ενέκρινε αυτό το πρακτικό. Πρόκειται για μία μήνυση για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις των καταχραστών του Δημοςίου. Ελπίζουμε ότι η επιτροπή ενστάσεων τις προςεχείς θα κάνει το καθήκον της», δήλωσε ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος ο οποίος κατέθεσε τη μήνυση για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment