PeristeriNews.gr
Lifestyle

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Στάθης Ψάλτης


Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο Στάθης Ψάλτης.

Ο δημοφιλής κωμικός νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, εδώ και δέκα ημέρες και υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, για το οποίο δεν έχουν κοινοποιηθεί λεπτομέρειες.

Τον Στάθη Ψάλτη έχουν ήδη επισκεφθεί στο δωμάτιό του κάποιοι συνάδελφοί του -ανάμεσά τους ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Κώστας Πρέκας- για να μάθουν πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του και να του ευχηθούν περαστικά.

«Ο Στάθης δίνει μεγάλη μάχη και ευχόμαστε να βγει νικητής» περιγράφει πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον στην εφημερίδα και προσθέτει: «Βρίσκεται σε χέρια καλών γιατρών και σε δωμάτιο πρώτης θέσης. Στο πλευρό του είναι νύχτα μέρα η δεύτερη σύζυγός του Χριστίνα, αλλά και η πρώτη του σύζυγος Κάτια με την κόρη τους Μαίρη, καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αγαπημένος ηθοποιός διέκοψε την περιοδεία του και το τελευταίο διάστημα έχει σταματήσει τις επίσημες εξόδους.

Σύμφωνα με την Espresso, όλα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου όταν ο ηθοποιός βρισκόταν στην Πτολεμαΐδα για να παίξει στην επιθεώρηση «Όλοι μαζί… τη φάγαμε». Εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφθηκε το τοπικό νοσοκομείο.

«Έτρεχε αίμα από τη μύτη του και τον πήγαμε στο νοσοκομείο» λέει πηγή από το θίασο και προσθέτει: «Οι γιατροί του συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που του διέγνωσαν», σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο ηθοποιός πριν μερικά χρόνια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να παραλύσει η δεξιά πλευρά του σώματός του. Ο ίδιος είχε δηλώσει τότε: «Δεν έδωσα δικαίωμα σε κανέναν, δεν ήθελα να το μάθει κανείς και αυτό έμεινε μεταξύ εμένα, της γυναίκας μου και του περιβάλλοντός μου. Κανείς δεν έμαθε τίποτα και ούτε επρόκειτο να το μάθει. Ο μόνος που το έμαθε –δεν ξέρω από πού- ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος βρήκε σε ποια κλινική ήμουν και μου έστειλε μια όμορφη ανθοδέσμη με όμορφα λόγια. Ή είναι να σου έρθει ή να μην σου έρθει. Έτυχε, πέρασε, είμαι καλά. Κατάλαβα πόση αξία έχει η ζωή και πόσο μάταια είναι όλα!»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment