PeristeriNews.gr
Media

Λ. Κρέτσος: Δεσμευτικές, αλλά όχι και σεβαστές οι δικαστικές αποφάσεις


«Όλες οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι δεσμευτικές, αυτό δεν σημαίνει πως είναι και σεβαστές, δηλ. ο καθένας εκφράζει και τις δικές του απόψεις επί των αποφάσεων» δήλωσε ο ΓΓ Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, τόνισε όμως πως «θα ακολουθήσουμε πλήρως την απόφαση του ΣτΕ» σε περίπτωση που ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες κριθεί αντισυνταγματικός.

Μιλώντας στον ρ/σ North, σε διευκρινιστική ερώτηση, επισήμανε πως ο καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει τις αποφάσεις, ενώ πρόσθεσε πως η συνέχεια της διοίκησης δεν σταματάει με μια απόφαση ενός δικαστηρίου. Όπως είπε, αν υπάρξει αρνητική για τον διαγωνισμό απόφαση, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ρύθμισης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου με όρους διαφάνειας, θα δούμε τι δυνατότητες υπάρχουν, πάντοτε εντός των συνταγματικών ορίων.

Ο κ. Κρέτσος σημείωσε πως η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι θα μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και πάνω σε αυτή τη βάση έγινε και ο διαγωνισμός. Πρόσθεσε πως «αν όλο αυτό κριθεί αντισυνταγματικό, επιστρέφουμε στην αρχική κατάσταση και θα πρέπει να επιστρέψουμε και τα χρήματα στους υπερθεματιστές».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment