PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Λύση συνεργασίας με Εμάνουελ Περόνε


Διαφορετικούς δρόμους έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας θα ακολουθήσουν η ΠΑΕ Ατρόμητος και ο Εμάνουελ Περόνε.

Διαφορετικούς δρόμους έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας θα ακολουθήσουν η ΠΑΕ Ατρόμητος και ο Εμάνουελ Περόνε.

Σήμερα το μεσημέρι ο Αργεντινός επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr τόνισε τα εξής:«Για μένα η θητεία μου στον Ατρόμητο ήταν από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου και φεύγω ελπίζοντας ότι η πόρτα του συλλόγου θα είναι ανοικτή για να γυρίσω. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τη διοίκηση και όλους όσους συνεργάστηκα προπονητές και συμπαίκτες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από τη μια στιγμή στην άλλη πρέπει να αποφασίσεις και να κοιτάξεις τι είναι καλύτερο για την καριέρα σου. Πέρασα πάρα πολύ ωραία στο Περιστέρι, ένιωθα πραγματικά ότι ήμουν σε μια οικογένεια, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους κι εύχομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω».

Ο Εμάνουελ Περόνε αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2008 και μετρά συνολικά 65 συμμετοχές σε Α’-Β’ Εθνική και 23 γκολ στις δύο κατηγορίες.

Μάλιστα (μαζί με τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα) βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ της ομάδας σε επίπεδο Α’ Εθνικής με 16 γκολ.
Φέτος αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια και σημείωσε 4 γκολ.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

* Ο Κώστας Νεμπεγλέρας συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της 24ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment