PeristeriNews.gr
Lifestyle

«Λιώμα» ο Τζόνι Ντεπ σε πρεμιέρα ταινίας στο Λονδίνο


Σε κακή κατάσταση εμφανίστηκε ο 58χρονος Τζόνι Ντεπ στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Orient Express, που έγινε στο Λονδίνο.

Υποβασταζόμενος από άνδρες της ασφάλειας του και με φανερή αστάθεια στο περπάτημα, με λυμένο τον κόμπο του παπιγιόν του και ανοικτό πουκάμισο, ο ηθοποιός ήταν φανερά υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών.

Τα παρατράγουδα συνεχίστηκαν και μέσα στην αίθουσα του Royal Albet Hall, καθώς οι υπεύθυνοι της αίθουσας ζήτησαν τρεις φορές από τον Τζόνι Ντεπ να σβήσει το τσιγάρο του και εκείνος τους αγνόησε επιδεικτικά συνεχίζοντας να καπνίζει, παρόλο που ο αντικαπνιστικός νόμος εφαρμόζεται με ιδιαίτερη αυστηρότητα στη Μεγάλη Βρετανία.

Αλλά και στην συνέντευξη που του πήραν στα πλαίσια της παρουσίασης της ταινίας, ο ηθοποιός δυσκολευόταν να αρθρώσει μια ολοκληρωμένη πρόταση.

Ο Τζόνι Ντεπ τον τελευταίο καιρό δείχνει να έχει καταβληθεί από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Τόσο το διαζύγιο του από την Άμπερ Χέρτ όσο και η δικαστική διαμάχη με τους πρώην μάνατζερς του, του έχουν στοιχίσει οικονομικά αλλά και ψυχολογικά.

https://www.youtube.com/watch?v=RE4UUBtSdh8

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment