PeristeriNews.gr
Διεθνή

Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ δεν αρνήθηκε εσκεμμένα τη χειραψία με τη Μέρκελ


Τον ισχυρισμό ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε εσκεμμένα να σφίξει το χέρι της Άγκελα Μέρκελ μπροστά στις κάμερες, κατά τη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή στην Ουάσινγκτον απέρριψε ο εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν νομίζω πως είχε ακούσει την πρόταση» της Γερμανίδας καγκελαρίου, όταν εκείνη πρότεινε στον Ντόναλντ Τραμπ να κάνουν άλλη μία χειραψία έπειτα από αίτημα των φωτογράφων, δήλωσε ο Σον Σπάισερ στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.

Είτε ο Αμερικανός πρόεδρος δεν άκουσε, είτε αγνόησε την πρόταση της Άγκελα Μέρκελ, η υπόθεση θεωρήθηκε από τα ΜΜΕ ενδεικτική του γενικότερου κλίματος της συνάντησης, όπου αναδείχθηκαν σαφώς οι διαφορές ανάμεσα στους δύο ηγέτες σε ό,τι αφορά τη μετανάστευση, το εμπόριο και τις αμυντικές δαπάνες στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.

Η εφημερίδα Bild αναφέρει από την πλευρά της πως είναι «απίθανο» ο Ντόναλντ Τραμπ να μην άκουσε την πρόταση της καγκελαρίου που καθόταν ακριβώς δίπλα του και υπενθυμίζει πως καθ΄όλη τη διάρκεια της σκηνής δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment