PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Λειτουργία «Σχολής Γονέων» στο Δήμο Περιστερίου


Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Θεόδωρος Αρβανίτης ενημερώνει ότι το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τον Μάρτιο του 2011, διάρκειας 25 ωρών

Τον Μάρτιο του 2011 θα λειτουργήσει το πρόγραμμα «Σχολή Γονέων» διάρκειας 25 ωρών, που πραγματοποιεί ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ).

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Θεόδωρος Αρβανίτης τονίζει ότι σκοπός του προγράμματος των Σχολών Γονέων είναι η στήριξη των γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Το πρόγραμμα θα προσφέρει στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον γνώσεις και ευκαιρίες για προβληματισμό. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης, σε μελλοντικούς γονείς, γονείς ατόμων με ειδικές ανάγκες, εκπαιδευτικούς.

Τα τμήματα τίθενται σε λειτουργία με την εγγραφή 18-20 ατόμων και για τις συμμετοχές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα σεμινάρια είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αιτήσεις συμμετοχής στο πρωτόκολλο του Δήμου, Πλ. Δημοκρατίας 1, για το Τμήμα Σχολικής Μέριμνας μέχρι 15/2/2011.

Για πληροφορίες και αιτήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Σχολικής Μέριμνας τηλ. επικοινωνίας 210 5701163.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment