PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κύπελλο Ελλάδας: Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (video)


Δεν ξεκίνησε καλά ο Ατρόμητος στο κύπελλο Ελλάδος γνωρίζοντας την πρώτη φετινή ήττα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, με 2-1, στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου.

Στο 18΄ ο Κριζμάν άνοιξε το σκορ για τα Γιάννινα, αλλά δύο λεπτά αργότερα απέτυχε να νικήσει τον Θεοδωράκη (απέκρουσε) από τα 11 μέτρα, στο πέναλτι που είχε καταλογιστεί σε χέρι του Καρασαλίδη.

Στο 22΄ η ομάδα του Περιστερίου στάθηκε άτυχη, όταν το πολύ δυνατό σουτ του Γιαννούλη από τα 25 μέτρα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Νεόφυτου, ενώ στο 34΄ και σε αντεπίθεση ο Μπρούνο έβγαλε σε θέση βολής τον Μούγιακιτς, που πλάσαρε σχεδόν από το ύψος του πέναλτι αλλά νικήθηκε από τον γκολκίπερ του ΠΑΣ.

Ο Νεόφυτος στάθηκε τυχερός τρία λεπτά αργότερα όταν ο Μπρούνο γύρισε στον Μούγιακιτς που δεν μπόρεσε να σουτάρει με «τη μία» από τα πέντε μέτρα, η μπάλα στρώθηκε στον Κωτσόπουλο που «σημάδεψε» το δοκάρι και στην επιστροφή της ο Μούγιακιτς που πλάσαρε την έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Ο Ατρόμητος είχε τα δοκάρια, ο αντίπαλός του όμως ήταν αποτελεσματικός κι έτσι στο 40΄ ο Αποστολόπουλος βρήκε τον Ξύδα στην περιοχή, κι εκείνος έκανε το 0-2.

Η αποβολή του Σιόντη στο 50΄ άλλαξε τις ισορροπίες, με τους γηπεδούχους να ασκούν στη συνέχεια μεγάλη πίεση.

Μια πίεση που καρποφόρησε στο 76΄, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλη ο Κουλούρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάτω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά μέχρι το φινάλε αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω.

Το αστέρι διαμαρτυρήθηκε τρεις φορές για πέναλτι, αρχικά, στο 56’ για τράβηγμα στον Ουγκράι, στο 73’ για φάουλ και στο 79’ για μαρκάρισμα στον Κουλούρη, με τον διαιτητή να διαφωνεί.

https://www.youtube.com/watch?v=www6ghTVCl4

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Νάτσος, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς (65′ Μάντσον), Ούμπιδες, Μούγιακιτς, Ουγκράι (84′ Χατζηισαΐας), Μπρούνο, Κωτσόπουλος (46′ Κουλούρης)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Νεόφυτος, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος (62′ Μπουκουβάλας), Κρίζμαν, Ευαγγέλου, Γιάκος (75′ Αθανασιάδης), Σιόντης, Κακούμπα, Κούζικ, Ξυδάς (55′ Σκόνδρας), Κάστρο

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment