PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Tα φαινόμενα ανομίας θα σταματήσουν με κυβέρνηση Ν.Δ.


Τη διαβεβαίωση ότι τα φαινόμενα βίας και ανομίας «θα σταματήσουν αμέσως από την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας» έδωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η βία και η ανομία, δυστυχώς, επεκτείνονται από το Κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις της χώρας. Οι πολίτες νοιώθουν ανασφάλεια, καθώς κινδυνεύουν οι ίδιοι και οι περιουσίες τους από διάφορους ανεξέλεγκτους κουκουλοφόρους» ανέφερε ο πρόεδρος της Ν.Δ., επικρίνοντας την κυβέρνηση για το γεγονός ότι «έφτασε στο πρωτοφανές σημείο να διαπραγματεύεται με κατηγορούμενους για τρομοκρατία και εν τέλει να κάνει ό,τι της ζητούν».

«Αυτό συνιστά βαρύ πλήγμα για τη δημοκρατική νομιμότητα και το κράτος δικαίου. Είναι πρόκληση για τους πολίτες που αισθάνονται απροστάτευτοι» τόνισε».

Δεσμεύθηκε παράλληλα ότι με την Ν.Δ. στην κυβέρνηση «το ελληνικό κράτος δεν θα ανέχεται πράξεις ή απειλές βίας, οι πολίτες θα προστατεύονται και η Αστυνομία θα έχει τις επιχειρησιακές δυνατότητες να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών». Όπως είπε, η Ν.Δ. θα παρέχει στην ΕΛΑΣ «την πολιτική κάλυψη για να επιτελέσει την αποστολή της».

Σε ό,τι αφορά τις φυλακές του Κορυδαλλού ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «θα πάψουν να είναι άντρο όσμωσης ποινικών και τρομοκρατών» και ότι «οι τρομοκράτες θα μεταφερθούν σε φυλακές υψίστης ασφαλείας».

«Οι πολίτες, ασχέτως πολιτικής και ιδεολογικής τοποθέτησης, απαιτούν ασφάλεια στις πόλεις και τις γειτονιές τους.  Να μας έχουν εμπιστοσύνη ότι αυτό θα συμβεί» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment