PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Ο Πρωθυπουργός επανέρχεται στον τόπο του εγκλήματος


Ο πρωθυπουργός επανέρχεται στον τόπο του εγκλήματος, ήταν το σχόλιο του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα να διεξαχθεί προ ημερησίας για την διαπλοκή και την διαφθορά.

«Θέλω να γυρίσω το ρολόι του χρόνου έξι μήνες πίσω, όταν ζητούσατε προ ημερησίας για τη διαφθορά και την διαπλοκή και, όταν έγινε η συζήτηση τον Μάρτιο, κατά γενική ομολογία υποστήκατε μία πανωλεθρία», είπε στην δευτερολογία του ο Κυρ. Μητσοτάκης και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό συνέχισε: «επανέρχεστε στον τόπο του εγκλήματος. Χαίρομαι γι’ αυτό. Όμως υπάρχει μία διαφορά. Σε σχέση με το τι γνωρίζαμε τότε, υπάρχουν κάποια δεδομένα ο Καλογρίτσας, η Τράπεζα Αττικής και η offshore της Αυγής».

Ακόμη ο πρόεδρος της Ν.Δ. απάντησε στις αναφορές του πρωθυπουργού για την συμμετοχή του στο κίνημα της παιδείας. «Ήταν τιμή μου να συμμετέχω σε κάποιες από τις σημαντικές εξάρσεις του μαθητικού και φοιτητικού κινήματος του τόπου μας, διότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ζωή του τόπου μας», είχε πει στη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι «το βασικό σας πρόβλημα όταν μιλάτε για την εκπαίδευση είναι τα δικά σας βιώματα, διότι μέχρι που ασχοληθήκατε με την πολιτική δεν είχατε περάσει ούτε απέξω από δημόσιο σχολείο».

«Το όνομα της φοιτητικής παράταξης της οποίας ήταν επικεφαλής ο Αλ. Τσίπρας ήταν Εγκέλαδος. Αυτό έχετε κάνει στη χώρα», απάντησε ο Κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «πράγματι είχα την δυνατότητα να σπουδάσω σε κορυφαίο αμερικάνικο μη κρατικό πανεπιστήμιο. Φαντάζομαι ότι και εσείς θα μπορούσατε να κάνετε, οικονομικό πρόβλημα δεν είχατε, σκληρή δουλειά χρειάζεται. Μην λέτε για εμένα ότι δεν έχω περάσει έξω από δημόσιο σχολείο, όταν εσείς έχετε στείλει τα παιδιά σας σε ιδιωτικό σχολείο. Αυτή είναι η υποκρισία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment