PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση αδυνατεί να εγγυηθεί τον νόμο και την τάξη


Αδυναμία της κυβέρνησης «να εγγυηθεί τον νόμο και την τάξη» διαπιστώνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του για την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών Γιώργος Διαμαντόπουλος.

«Είναι φανερό εδώ και καιρό ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών – πλέον ούτε και των ίδιων των αστυνομικών. Το συγκεκριμένο περιστατικό, όμως, ξεπέρασε κάθε όριο.  Δείχνει ότι η κυβέρνηση είναι αδύναμη να εγγυηθεί τον νόμο και την τάξη», αναφέρει ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Τονίζει επίσης ότι «οι αστυνομικοί, σχεδόν καθημερινά, κινδυνεύουν στο βωμό του καθήκοντος. Γι’ αυτό όλοι μας πρέπει να τους περιβάλλουμε με τη στήριξη και το σεβασμό μας».

«Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι οι αρχές αυτές γίνονται σεβαστές από την κυβέρνηση», συμπληρώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταλογίζοντας στον ΣΥΡΙΖΑ ότι «διαχρονικά αντιμετώπιζε την αστυνομία με καχυποψία, αν όχι με απροκάλυπτη εχθρικότητα».

Παράλληλα, δηλώνει αποφασισμένος να αποκαταστήσει αμέσως τον νόμο και την τάξη στη χώρα, εφόσον εκλεγεί πρωθυπουργός.

«Στέκομαι στο πλευρό των αστυνομικών, που σε δύσκολες συνθήκες και χωρίς πολιτική κάλυψη, επιτελούν το καθήκον τους. Στέκομαι, όμως, και στο πλευρό όλων των πολιτών που θέλουν να νιώσουν ξανά ασφαλείς στη γειτονιά τους», καταλήγει ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment