PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Ανελέητη στοχοποίηση της συζύγου μου


Για «ανελέητη στοχοποίηση» της συζύγου του «από τα υπόγεια του Μαξίμου» κάνει λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε ανάρτησή του στο Twitter με αφορμή την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη.

 

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μαξίμου: Καταδικάζουμε την επίθεση

Την επίθεση στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβας Μητσοτάκη, καταδικάζει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού με ανακοίνωσή του.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» αναφέρει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

ΣΥΡΙΖΑ: Επιβεβαιώνεται η ολοκληρωτική αντίληψη Μητσοτάκη

Την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβα Μητσοτάκη καταδίκασε «απόλυτα» και «απερίφραστα» ο ΣΥΡΙΖΑ, στρέφοντας όμως τα πυρά του στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έκανε λόγο για ανελέητη στοχοποίηση της συζύγου του από τα υπόγεια του Μαξίμου.

«Η προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη», σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment