PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κυνηγά το «μπαμ» ο ΓΣ Περιστερίου για τον πάγκο


Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι διεργασίες στο Περιστέρι για την εξεύρεση της διάδοχης λύσης του Νίκου Καραγιάννη με πρόθεση της διοίκησης να είναι μια περίπτωση που κάνει και «γκελ» στον κόσμο και ταυτόχρονα να προσφέρει ουσία και προοπτική εν όψει Α1.

 

Πλην του ονόματος του Αργύρη Πεδουλάκη, που είναι πάντα στη λίστα και η περίπτωσή του είναι σε αυτές που εξετάζονται πολύ σοβαρά, υπάρχου κι άλλα ελληνικά ονόματα που από Δευτέρα θα μπουν πολύ σοβαρά στις συζητήσεις

Οι περιπτώσεις που ξεχωρίζουν εσχάτως είναι αυτές του Άρη Λυκογιάννη, που αναμένεται να αποχωρήσει από τον Κολοσσό Ρόδου αφού θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα, ενώ ακόμα ένα όνομα που προτάθηκε είναι αυτό του ομοσπονδιακού τεχνικού, Θανάση Σκουρτόπουλου που επίσης θεωρείται παρελθόν από τον ΓΣΛ Φάρο.

Ωστόσο, ισχυρή υποψηφιότητα και μάλιστα έχοντας αρκετούς υποστηρικτές είναι και αυτή του Γιάννη Καστρίτη που έχει οδηγήσει την Κύμη στη φετινή εκπληκτική πορεία, αλλά είναι ακόμα άγνωστο το μέλλον του στην ομάδα που βρίσκεται σήμερα.

Παρ’ όλα αυτά, οι ιθύνοντες του ΓΣΠ εξετάζουν ακόμα μία περίπτωση που εφόσον προχωρήσει θα προκαλέσει αίσθηση, αλλά το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει, καθώς κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Το θέμα είναι, όμως, ότι ο πήχυς έχει τεθεί πολύ ψηλά και πρόθεση της διοίκησης είναι το Περιστέρι να δώσει με τη νέα σεζόν το στίγμα του για τις βλέψεις που έχει στην Α1.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κασελάκης: «Τελικός το παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ»

Peristeri News

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Leave a Comment