PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κλεμμένο όχημα από το Περιστέρι με 43 κιλά χασίς στο Μέτσοβο


Στην ανακάλυψη 43 κιλών κάνναβης μέσα σε αυτοκίνητο που είχε κλαπεί στο Περιστέρι προχώρησε η Τροχαία Μετσόβου.

Οδηγός αυτοκινήτου έσπασε το μπλόκο των αστυνομικών της Τροχαίας Μετσόβου που του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Μαλακασίου και στη συνέχεια έγινε καπνός.

Λίγο αργότερα, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν φορτωμένο με μεγάλη ποσότητα χασίς.

Ο δράστης διέφυγε πεζός και είχε προλάβει να εξαφανιστεί όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, για το οποίο διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί στις 21 Απριλίου από το Περιστέρι.

Μόλις άνοιξαν το πορτ-μπαγκάζ του, βρήκαν μέσα δυο σάκους που περιείχαν 26 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 43 κιλών και 380 γραμμαρίων, τα οποία προφανώς ο οδηγός είχε παραλάβει από παραμεθόρια περιοχή.

Από την έρευνα εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη, που είναι ένας 35χρονος Αλβανός ο οποίος αναζητείται από την Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο που θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment