PeristeriNews.gr
Lifestyle

«Κλαίει» το Χόλιγουντ


Μετά τη συντριπτική ήττα της Hillary Clinton ηθοποιοί, τραγουδιστές και πρόσωπα της αμερικανικής τηλεόρασης δεν μπορούν να κρύψουν την απογοήτευσή τους για το εκλογικό αποτέλεσμα.

H ανάδειξη του Donald Trump σε νέο πρόεδρο των Η.Π.Α. προκάλεσε τα πρώτα αρνητικά σχόλια από τους celebrities, οι οποίοι είχαν στηρίξει ανοιχτά την υποψηφιότητα της Hillary Clinton.

Η πολιτική ανταποκρίτρια του MSNBC Kasie Hunt έγραψε στο Twitter πως η Lady Gaga και η Katy Perry ξέσπασαν σε κλάματα μετά την ήττα της Hillary.

Την απογοήτευσή τους δεν έκρυψαν, η Cher και η ηθοποιός Melanie Griffith, οι οποίες παρακολουθούσαν με αγωνία τα εκλογικά αποτελέσματα από τα γραφεία της Clinton στη Νέα Υόρκη.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ότι νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Donald Trump, η Madonna έδειξε την πλήρη αντίθεσή της στο καινούργιο καθεστώς, γράφοντας στο Τwitter: «Άναψε νέα φωτιά – Δεν τα παρατάμε ποτέ».

Η Eva Longoria αναρωτιέται «Τι συμβαίνει».

Η Katy Perry δηλώνει πως δεν θα σιωπήσει ποτέ. Ο Morgan Freeman πάλι έγραψε: «Όλη μέρα αναζητούσα πού θα παρακολουθήσω την ομιλία νίκης της Χίλαρι. Ποτέ δεν ήταν “Αν”. Υποτίμησα τη χώρα μας. Νιώθω χαμένος» και συνέχισε: «Υπάρχουν πολλοί άνδρες που είναι χαρούμενοι εκεί έξω, εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς»…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment