PeristeriNews.gr
Lifestyle

Κατηγορήθηκε για ρευματοκλοπή σε σπίτι στο Περιστέρι ο Κώστας Μπίγαλης


Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη είχε πριν λίγες μέρες ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος βρέθηκε στο εδώλιο για ρευματοκλοπή, ενός διαμερίσματος στο Περιστέρι, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης, αλλά στη συνέχεια πούλησε λόγω κρίσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, o Κώστας Μπίγαλης βρέθηκε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας και αφού εξήγησε τι έχει πραγματικά συμβεί αθωώθηκε.

Πώς ξεκίνησαν όλα; Η δικαστική περιπέτεια του τραγουδιστή άρχισε όταν ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) διαπίστωσε καταγραφή μειωμένης κατανάλωσης την πενταετία 2010-2015. Ως χρήστης που έκανε τη σύνδεση τη συγκεκριμένη περίοδο φαινόταν ο τραγουδιστής, χωρίς να φαίνεται κάποια μεταβίβαση.

Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε ο Κώστας Μπίγαλης, το διαμέρισμα είχε πουληθεί από το 2008. Ο νέος ιδιοκτήτης όμως, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν άλλαξε τα στοιχεία του κατόχου του διαμερίσματος. Ταυτόχρονα, «το διαμέρισμα έμεινε κλειστό και αυτός ήταν και ο λόγος της μειωμένης κατανάλωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment