PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Καραγιάννης και Πολυτάρχου δίνουν σύνθημα ανόδου για το Περιστέρι! (vids)


Νίκος Καραγιάννης και Μιχάλης Πολυτάρχουν μιλούν στο peristerinews.gr για το 3/3 του ΓΣΠ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Πανερυθραϊκό, ενώ απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο για το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν.

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο έχει αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής το Περιστέρι, έχοντας φτάσει με σχετική ευκολία στο απόλυτο 3/3 και πλέον έφτασε η ώρα για το πιο απαιτητικό τεστ.

Ο ΓΣΠ αντιμετωπίζει αύριο στο Κλειστό τον Πανερυθραϊκό (17:00), μια ομάδα που βάσει στατιστικών έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, διεκδικεί ανάλογους στόχους με αυτούς της ομάδας του Νίκου Καραγιάννη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το φαβορί.

Για αυτή την αναμέτρηση και όχι μόνο μιλούν στην κάμερα του peristerinews.gr, ο τεχνικός των Περιστεριωτών, Νίκος Καραγιάννης, αλλά και ο έμπειρος γκαρντ, Μιχάλης Πολυτάρχου, που απευθύνουν και κάλεσμα στον κόσμο για το πιο δύσκολο έως τώρα παιχνίδι της σεζόν.

Καραγιάννης: «Θέλουμε ακόμα καλύτερη εικόνα και την τέταρτη νίκη»

Κόουτς, φαντάζομαι το 3/3 σε αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος σας αφήνει ικανοποιημένο από πλευράς αποτελεσμάτων. Σας έχει αφήσει ικανοποιημένο και η απόδοση της ομάδας;

«Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Έχουμε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Ελευσίνα. Τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ καλά και ευελπιστούμε ότι και στο αυριανό παιχνίδι θα έχουμε ακόμα καλύτερη εικόνα για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη».

Επόμενο ματς κόντρα στον Πανερυθραϊκό, μια ομάδα που βάσει στατιστικών έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ανεβαίνει πλέον το επίπεδο του αντιπάλου;

«Ο Πανερυθραϊκός είναι μια ομάδα που έχει στηθεί με στόχο να ανέβει. Είναι ανταγωνίστρια προς εμάς. Είναι μια ομάδα σκληρή που έχει έναν προπονητή που είναι πολλά χρόνια στην ίδια ομάδα, με ένα κορμό που είναι σχεδόν ίδιος με πέρυσι. Νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε πιο δυνατά από αυτούς, ειδικότερα στο θέμα της άμυνας και να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού».

Θεωρείτε ότι θα κριθεί στην άμυνα αυτό το ματς;

«Νομίζω ότι σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται συγκέντρωση, χρειάζεται να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου και να έχουμε το στόχο ότι σε ένα παιχνίδι 40 λεπτών, δεν πρέπει σε καμία στιγμή να επαναπαυθούμε».

Με βάση το γεγονός ότι ο Πανερυθραϊκός έχει ήδη υποστεί μια ήττα, σε περίπτωση νίκης του Περιστερίου μέσα στην έδρα σας, θεωρείτε ότι σας δίνει πολύ μεγάλο προβάδισμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος. Δεν λέει τίποτα μια πιθανή νίκη. Εμείς θέλουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ανεξαρτήτου αντιπάλου για να μπορέσουμε στο τέλος να κάνουμε ταμείο και να ανέβουμε ως πρωταθλητές. Αυτός είναι ο στόχος».

Το φυσιολογικό άγχος που υπήρχε στο πρώτο εντός έδρας ματς με την Κηφισιά, θα έχει πλέον φύγει στον αυριανό αγώνα;

«Ευελπιστώ ότι θα είμαστε καλύτεροι σε ό,τι αφορά την αρχή του παιχνιδιού. Έχουμε έμπειρα παιδιά. Ξέρουν από δύσκολα παιχνίδια και θεωρώ ότι θα έχουμε καλύτερη εικόνα από την αρχή του παιχνιδιού».

Μήπως θα θέλατε να κάνετε και ένα κάλεσμα στον κόσμο;

«Περιμένουμε τον κόσμο. Νομίζω ότι τα αποτελέσματα μέχρι τώρα τους έχουν ικανοποιήσει. Θέλουμε τη βοήθειά του που για μας είναι πάρα πολύ σημαντική και ευελπιστούμε μαζί να φτάσουμε στην 4η νίκη».

Πολυτάρχου: «Ο κόσμος είναι η δύναμή μας»

Μιχάλη, υπάρχει σαφής ικανοποίηση για το 3/3 στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ξεκάθαρος στόχος πλέον το 4/4;

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ξεκινήσει με αυτό το 3/3 και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα. Εμείς κάθε ματς το βλέπουμε διαφορετικά, όπως και το αυριανό κόντρα στην Ερυθραία που είναι πολύ δύσκολο και έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Πάμε μόνο για τη νίκη και πιστεύω να τα καταφέρουμε γιατί είναι στο χέρι μας. Όσο είμαστε σοβαροί εμείς, θα παίρνουμε νίκες κάθε Κυριακή».

Είναι η άμυνα το σημείο-κλειδί της αναμέτρησης;

«Έχουμε αποδείξει και εμείς και η Ερυθραία ότι το δυνατό μας σημείο είναι η άμυνα. Άρα όλα θα κριθούν στο ποιος το θέλει περισσότερο και πράγματι στο ποιος θα παίξει καλύτερη άμυνα».

Πιθανή νίκη κόντρα σε μια ομάδα με ίδιους στόχους, θα σας δώσει ισχυρό προβάδισμα στο στόχο της ανόδου;

«Είναι πολύ νωρίς, έχουμε ακόμα 27 παιχνίδια, οπότε κάθε Κυριακή κοιτάμε το κάθε παιχνίδι. Όταν τελειώσει η χρονιά θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε τι έχουμε κάνει».

Μαζί με τον Αντώνη τον Μάντζαρη είστε από τα πιο έμπειρα παιδιά στην ομάδα. Τι θεωρείς ότι έχει αλλάξει φέτος και ο σύλλογος αποπνέει υγεία από κάθε πλευρά;

«Η αλήθεια είναι ότι φέτος ότι έχουμε 10 παίκτες έμπειροι και όχι μόνο 2. Έχουν έρθει όλοι για ένα στόχο και αυτός είναι να ανέβει το Περιστέρι στην Α2, που δεν είναι η κατηγορία του. Το Περιστέρι έχει μάθει και έχει ζήσει πάρα πολύ καλές χρονιές και σε Ευρώπη και σε Ελλάδα και αξίζει να είναι πολύ ψηλά»

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Μιχάλη Πολυτάρχου στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment