PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κανένα θέμα με Ρέντζα, δεν ξεπουλάει Βασιλακάκη


Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά ή πιο σωστά οι συνήθειες του καλοκαιριού έχουν αρχίσει για τα καλά. Οι ομάδες έχουν αρχίσει την υλοποίηση του προγραμματισμού τους και όπως είναι αναμενόμενο τα ονόματα που γράφονται καθημερινά για αυτές είναι μια πραγματικότητα.

Πόσω μάλλον για τον Ατρόμητο, που «καίγεται» να διαμορφώσει το ρόστερ του, καθώς θα είναι η ομάδα (μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης) που θα μπουν πιο γρήγορα από κάθε άλλη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League.

Ένα από τα ονόματα που προέκυψε στο ρεπορτάζ των Περιστεριωτών είναι αυτό του Βασίλη Ρέντζα από την ΑΕΛ, ως αντι-Κιβρακίδης σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο δεύτερος αρχηγός του «αστεριού». Παρ’ όλα αυτά, το φημολογούμενο ενδιαφέρον δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς στον Ατρόμητο το κατατάσσουν στις «μανατζερικές ιστορίες».

Ένα ακόμα θέμα που έχει έρθει και αυτό στο προσκήνιο αφορά το μέλλον του Θοδωρή Βασιλακάκη, που πραγματοποίησε επίσης μια εξαιρετική σεζόν με εντυπωσιακά και κρίσιμα γκολ. Ο παίκτης έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και όπως είναι φυσικό με βάση τη σεζόν που έχει κάνει μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Κατά την πάγια τακτική του, ο Ατρόμητος δεν κλείνει σε κανέναν την πόρτα, εφόσον ο παίκτης μπορεί να δει μια πρόταση ως ευκαιρία για την καριέρα του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κοστολογεί τον βασικό επιτελικό χαφ της ομάδας με ποσά της τάξης των 150-200.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment