PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Καλύτερος του Ολυμπιακού ο Ατρόμητος σε φιλική αναμέτρηση


Με εξαιρετικές κινήσεις σε όλη τη διάρκεια του ματς, ο Ατρόμητος υπέταξε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έπαιξε αρκετά έξυπνα και κατάφερε να επιβληθεί με τελικό σκορ 3-1, σε ένα από τα φιλικά που θα δείξουν αρκετά πολλά για τη συνέχεια στη Superleague.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν με δύο καλές φάσεις όταν αρχικά στο 22’ με πλασέ του Σεμπά και στην συνέχεια με σουτ του Ντουρμάζ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

Σε εκείνο το σημείο αντίθετα στη ροή του ματς ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί με σουτ του Μπιτόλο στο 28΄.

Η αντίδραση των Πειραιωτών ήταν άμεση αφού στο 33΄ ο Μιλιβόγεβιτς με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλη περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ατρόμητος παίζοντας αρκετές φορές έξυπνο ποδόσφαιρο με αντεπιθέσεις φωτιά χτύπησε και πάλι όταν ο Καρτάνης βρήκε με σέντρα τον αμαρκάριστο Λε Ταλέκ στην μεγάλη περιοχή των Πειραιωτών και αυτός με την σειρά του δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1 στο 73΄.

Ο Γάλλος και πάλι βρέθηκε μόνος του στην περιοχή του Ολυμπιακού στο 84΄και «έγραψε» το τελικό 3-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Γκορμπούνοφ (46′ Παπαδόπουλο), Κιβρακίδης (46′ Κοντοέ), Ζησόπουλος (46′ Γκουγκούδη), Λαζαρίδης (46′ Φυτανίδη), Μπίτολο (46′ Μπαστακό), Μπαγκά (46′ Κεϊτά), Μπρίτο (46′ Κατράνη), Ούμπιδες (46′ Λημνιός), Ματέι (46′ Στόιτσεφ), Γροντής (46′ Ντιγκινί), Παπαδόπουλος (46′ Λε Ταλέκ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίκτορ): Καπίνο (46′ Λεάλι), Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια (46′ Μαζουακού), Μανιάτης (46′ Ζντιέλαρ), Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης (64′ Κασάμι), Ντουρμάζ (46′ Φορτούνης), Σεμπά (64′ Πάρντο), Ιντέγε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment