PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Και πώς να χάσει! (video)


Η καταμέτρηση συνεχίζεται… Ο Ατρόμητος επικράτησε στην 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας του Παναιτωλικού με 1-0 (65′ Μπάγκα), αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο β’ ημίχρονο στο οποίο έχασε πολλές και κλασικές ευκαιρίες και έτσι έφτασε τα 5 συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς ήττα (ολα με Κορακάκη στον πάγκο), στα οποία μετρά 4 νίκες.

Είναι δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα ο Ατρόμητος θα ηττηθεί, αλλά το θέμα είναι ότι ο κόσμος αρχίζει σιγά-σιγά να ξαναβλέπει κάτι, γεγονός που πιστοποιήθηκε και κόντρα στον Παναιτωλικό, καθώς η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη στο β’ ημίχρονο του ματς, δημιούργησε όσες ευκαιρίες δεν είχε κάνει από την προετοιμασία μέχρι σήμερα.

Ο 40χρονος τεχνικός πραγματοποίησε ολικό rotation, καθώς έδωσε ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί μέχρι σήμερα (Νίκος Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Κοντοές, Ζησόπουλος, Μπρίτο, Μπαστακός) και εκείνοι φρόντισαν να τον δικαιώσουν και παράλληλα να χαρίσουν ένα τρίποντο το οποίο ισοδυναμεί επί της ουσίας (εφόσον ο Ατρόμητος δεν κάνει «δώρα» με Πανθρακικό και Καλλιθέα) με την 1η θέση του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το α’ ημίχρονο ήταν σαν να μην συνέβη ποτέ, με τον Ατρόμητο να διατηρεί πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην δημιουργεί καθόλου, με εξαίρεση μια φάση στο 7′, που ο Μπίτολο με κάθετη πάσα βρήκε τον Λημνιό, αλλά το πλασέ του τελευταίου ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα ο Κριστιάνο να μπλοκάρει.

Το θετικό, όμως, ήταν ότι ούτε απειλήθηκε παρά τις πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του, κόντρα σε μια ομάδα που πριν από περίπου 1,5 μήνα, έφυγε… περπατώντας από το Περιστέρι με νίκη 2-0, δείχνοντας ότι υπάρχει πλήρη βελτίωση σε όλη την αμυντική λειτουργία.

Όλα άλλαξαν στο β’ μέρος, εκεί που επήλθε η πλήρης μεταμόρφωση. Ο Ατρόμητος ήταν ισοπεδωτικός, δεν άφησε τον Παναιτωλικό να βγει από την περιοχή του, χάνοντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με πρωταγωνιστή τις περισσότερες φορές τον εορτάζοντα Λημνιό και τον Μπρίτο που στο 55′ έχασε ένα γκολ, από αυτά που δεν… χάνονται.

https://www.youtube.com/watch?v=tVIS2wU-PGQ

Η δικαίωση για την προσπάθεια των γηπεδούχων ήρθε στο 65′ με τον Τόνσο να κρύβει την μπάλα με τον Λε Ταλέκ και ο Γάλλος με πάσα «πάρε-βάλε» στον Μπάγκα έκανε τα πάντα εύκολα για το 1-0. Ο Ατρόμητος δεν κινδύνευσε στο ελάχιστο στο υπόλοιπο του ματς, φτάνοντας σε μια πολύ πιο άνετη νίκη από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ.

Ατρόμητος: Παπαδόπουλος – Μπίτολο, Ζησόπουλος, Κοντοές, Γκουγκούδης – Κεϊτά, Μπάγκα – Μπρίτο, Μπαστακός, Λημνιός

Παναιτωλικός: Κριστιάνο – Κλέσιο, Ροντρίγκες, Μάκος, Ρότσα – Τσοκάνης, Καμαβουάκα – Ουάρντα, Φερέιρα, Ρόσα – Μαρκόφσκι

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment