PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Και ο Κλεάνθης Παραδεισίου στο Δίκτυο Ακαδημιών του Ατρόμητου


Στο δίκτυο ακαδημιών «Αγκαλιάζουμε Την Ελλάδα Και Την Ευρώπη» του Ατρόμητου εντάχθηκαν και επίσημα τα τμήματα υποδομής του Κλεάνθη Παραδεισίου.

Την έναρξη της συνεργασίας παρουσίασαν χθες Τετάρτη 29/11 στο Παραδείσι ο κ. Τόλης Αποστόλου (Υπεύθυνος Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ατρόμητος) και ο κ. Σωτήρης Ρίζος (προπονητής Κ17 ΠΑΕ Ατρόμητος) οι οποίοι ανέλυσαν το πλάνο της συνεργασίας καθώς επίσης και την φιλοσοφία του Ατρόμητου για τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή. Τη χαρά του για την συνεργασία εξέφρασε στην ομιλία του ο πρόεδρος του Κλεάνθη κ. Μανώλης Παπακωνσταντίνου. Επίσης έκανε αναφορά στην ιστορία του Ατρόμητου και τόνισε πως είναι μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν το Δ.Σ. του Κλεάνθη, αντιπρόσωπος της ΕΠΣΔ κ. Χρυσόστομος Ψέλλας, πολλοί γονείς, απλοί κάτοικοι και παιδιά της ακαδημίας μας. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι μαμάδες των Αντώνη Αθανασίου και Μάριου Ζούνη οι οποίοι ήταν και είναι αντίστοιχα ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Αθηνών. Οι δυο κυρίες επιβεβαίωσαν ότι τα παιδιά τους αγκαλιάστηκαν και αγαπήθηκαν από τον Ατρόμητο σαν να είναι η οικογένειά τους. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. τον συλλόγο ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ “ΩΡΙΟΝΑΣ” για την παραχώρηση της αίθουσας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment