PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Καθημερινά στο κολυμβητήριο ο Α. Παχατουρίδης για τις τελευταίες λεπτομέρειες (photos)


Η 26η Ιουνίου πλησιάζει και όλα θα πρέπει να λειτουργούν στην εντέλεια κατά την εναρκτήρια μέρα του δεύτερου δημοτικού κολυμβητηρίου στο Περιστέρι.

Γι’ αυτό το λόγο ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης βρέθηκε αυτή τη βδομάδα πολλαπλές φορές πρωί και απόγευμα στο νέο αθλητικό χώρο του Λόφου Αξιωματικών προκειμένου να εξετάσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν για την άριστη λειτουργία.

Όπως σας ενημέρωσε το PeristeriNews.gr τις προηγούμενες μέρες ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες δοκιμές στη μικρή πισίνα, η οποία είναι έτοιμη για να υποδεχτεί τους μικρούς κολυμβητές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι την επόμενη εβδομάδα και η πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων θα είναι έτοιμη.

IMG_360632

Με την ετοιμότητα των πισινών μόνο κάποιες τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες θα απομένουν για την έναρξη του κολυμβητηρίου στις 26 Ιουνίου όπως ενημέρωσαν τον Δήμαρχο οι υπεύθυνοι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της επιτροπής λειτουργίας, Αλέξανδρος Πλέστης και Θανάσης Δημητρίου.

Αναφορικά με τα ωράρια λειτουργίας για τα εγγεγραμμένα μέλη του κολυμβητηρίου πληροφορούμαστε από τους ιθύνοντες ότι ο χώρος θα λειτουργεί σε δυο βάρδιες την πρωινή από τις 08:00-15:00 και την απογευματινή από τις 17:00 μέχρι τις 22:00. Τα προγράμματα κολύμβησης για το κάθε μέλος θα είναι 45λεπτης διάρκειας, 3 φορές την εβδομάδα.

IMG_3645

Υπενθυμίζουμε ότι για 2 μήνες το κολυμβητήριο θα είναι δωρεάν για τα εγγεγραμμένα μέλη που είναι δημότες ή κάτοικοι Περιστερίου.

Όσοι ενδιαφέρονται για εγγραφές ή άλλες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210-5711637 και στο 210-5767591 (ώρες 9:00-13:00 & 18:00-21:00).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment